ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Παράταση στην αγωνία των φίλων του Ηρακλή μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Η εκδίκαση της υπόθεσης στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα χωρίς απρόοπτα και χωρίς φυσικά να εκδοθεί η απόφαση για την τύχη του ιστορικού συλλόγου.
Από πλευράς της νομικής υπηρεσίας του «γηραιού»  κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μέχρι την προσεχή Τρίτη θα κατατεθεί και το υπόμνημα.           Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε περίπτωση δικαίωσης της ΠΑΕ Ηρακλής την Τετάρτη 1 Ιουνίου, η «Υπόθεση Σωτηρία» δεν θα έχει κλείσει αφού θα κριθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου έχει ήδη προσφύγει για το ζήτημα της αδειοδότησης.
Αυτή ήταν άλλωστε και η απόφαση που πάρθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εκδικάστηκε η έφεση κατά της απόφασης που έλαβε το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League.
Λίγο πριν τις 16:00 τριάντα μέλη του συνδέσμου φίλων Ηρακλή Αθηνών είχαν ήδη φθάσει στο Γουδί δίνοντας το πρώτο κυανόλευκο στίγμα , ενώ οι εκδρομείς από την Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσαν τελικά να ενωθούν μαζί τους εξαιτίας αποκλεισμού τους στην οδό Κατεχάκη. Τα δύο πανό που αναρτήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο και ξεχώρισαν ανέφεραν: "Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή" και: "103 χρόνια ιστορία δεν σβήνονται μέσα στα γραφεία".
http://www.psema.gr/
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις