ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ποια είναι η διασημότερη καμαριέρα του κόσμου;

Από την στιγμή που «έσκασε» η ιστορία της σεξουαλικής επίθεσης από πλευράς Ντομινίκ Στρος – Καν το διαδίκτυο...
αλλά και όλα τα άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα κατακλύστηκαν κυριολεκτικά με εικόνες του καταρρακωμένου ισχυρού άντρα της παγκόσμιας οικονομίας.
Οι πληροφορίες που αφορούν στο τι κάνει, πως κοιμάται, τι τρώει, πόσες φορές πήγε στην τουαλέτα, αλλά και άλλες δραστηριότητες του πρώην Mr ΔΝΤ έρχονται καταιγιστικά.
Την ίδια στιγμή ένα τεράστιο πέπλο μυστηρίου καλύπτει την «εικόνα» αλλά και το ποια είναι η γνωστή κατά τα άλλα Οφηλία. Για όλους μας συνεχίζει να είναι μια γυναίκα «δίχως πρόσωπο», αφού η αστυνομία αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε για την ταυτότητά της, πέραν του ότι είναι 32 χρόνων, ότι κατάγεται από την Αφρική και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια στο Sofitel.
Οι πληροφορίες που έχουμε περιορίζονται σε αυτά που λένε οι ανακριτές, που την θεωρούν «αξιόπιστη», οι εργοδότες της, «ικανοποιητική στην απόδοσή της», οι φίλοι, συνάδελφοι και γείτονες, λένε γι' αυτήν ότι είναι «καλός άνθρωπος», «ήρεμη» και «ευγενική». Ωστόσο, όλα αυτά, ελάχιστα μπορούν να συμβάλλουν στην αποκωδικοποίηση του μυστηρίου της «διασημότερης καμαριέρας του κόσμου».
Ακόμη και οι όποιες, ελάχιστες λεπτομέρειες που εμφανίζονται για το φερόμενο ως θύμα της απόπειρας βιασμού από τον Στρος Καν, περιορίζονται σε χαρακτηρισμούς όπως «γυναίκα σε κατάσταση σοκ» ή, όπως δήλωσε μια φίλη της, μια γυναίκα που «πέρασε δυο μέρες κλαίγοντας».
Οι υποθέσεις για το πως μπορεί να είναι, οπτικά, η περιβόητη καμαριέρα, δίνουν και παίρνουν. Και όλα αυτά επειδή οι αρχές την έχουν υπό την προστατευτική επιτήρηση του Γραφείου του Εισαγγελέα του Μανχάταν. Παρακολουθούν ακόμη και το τηλέφωνό της, προκειμένου να κρατήσουν μακριά ενδεχόμενες προσπάθειες επικοινωνίας από το περιβάλλον του Στρος Καν.
Τα Αγγλοσαξωνικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για την Ophelia Famotidina ην 32χρονη καμαριέρα του Sofitel αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τη σελίδα της εν λόγω κοπέλας στο Facebook, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1979 και εργάζεται ως καμαριέρα στο Σοφιτέλ.


Η τελευταία της εικόνα είναι αυτή κατά την οποία είναι σκεπασμένη με ένα λευκό στεντόνι, υποβασταζόμενη από αστυνομικούς, την στιγμή που προσέρχεται να καταθέσει για την απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με τον Γαλλικό τύπο ονομάζεται Ναφισάτου Ντιαλό, και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Η φωτο που κυκλοφορεί στο Ιντερνετ και υποτίθεται ότι δείχνει την Ναφισάτου Ντιάλο, καμαριέρα σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν, με καταγωγή από τη Γουϊνέα.

Η γαλλική Le Figaro δημοσιεύει, πέραν του ονόματος της καμαριέρας, και το όνομα της έφηβης κόρης της, Ντάνα, αλλά και φωτογραφία του σπιτιού της, σε μια φτωχογειτονιά του Μπρονξ.

Εικόνα από γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, του σπιτιού της καμαριέρας, σε φτωχογειτονιά του Μπρονξ, όπως γράφει η Figaro.

Πάντως, στο ρεπορτάζ της Figaro, αναφέρεται πως «η διασημότερη καμαριέρα του κόσμου», η οποία συνεχίζει να κρύβεται υπό την προστασία της αμερικανικής αστυνομίας. Κανείς δεν την έχει δει ακόμη, εκτός από τους δικηγόρους του Στρος Καν, οι οποίοι μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα «επέδειξαν απρέπεια δηλώνοντας ότι την βρήκαν “ελάχιστα σαγηνευτική”, πιστεύοντας, ίσως, ότι κατ' αυτό τον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν στην απόδειξη της αθωότητας του πελάτη τους».
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις