ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αρχές Ιουνίου ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή

Η μεγάλη στιγμή φτάνει!!!
Η πιο γοητευτική περίοδο για όλους τους οπαδούς και κυρίως γι’ αυτούς του Ολυμπιακού πολύ σύντομα αρχίζει να έχει νόημα. Και αυτό διότι πλησιάσει η στιγμή που θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας περιόδου.
Οι πληροφορίες του Theplayer αναφέρουν ότι στις αρχές Ιουνίου, την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη μεταγραφή για την σεζόν 2011/2012. 
Πρώτα «Γουέμπλεϊ»
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, το Σάββατο θα βρεθεί στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπάρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
Λέγεται ότι ο κ. Μαρινάκης θα δώσει με κάθε επισημότητα, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, δηλαδή, το παρών στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε θα είναι στα επίσημα του «Γουέμπλεϊ». 
Μετά μεταγραφές
Με το που θα επιστρέψει ο κ. Μαρινάκης από την Αγγλία θα έχει συνάντηση με τους αρμόδιους σε θέματα μεταγραφών, προκειμένου να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το ποιός κάνει, ποιος όχι και ως εκ τούτου να γίνουν οι τελικές επαφές για την πρώτη μεταγραφή. 

Πάντως, οι σκάουτερ και ο τεχνικός διευθυντής, Μαθία, ρίχνουν (και θα ρίξουν μέχρι το Σαββατοκύριακο) τις τελευταίες ματιές σε κάποιους από τους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το ραντεβού της Δευτέρας.
Ο Ράντος βλέπει Κοστάντσο
Μετά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Αλέκος Ράντος αναμένεται να βρεθεί στην Ελβετία, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Βασιλείας με την Λουκέρνη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.  O προπονητής τερματοφυλάκων των πρωταθλητών Ελλάδος θέλει να βγάλει τα συμπεράσματα του για να δώσει την τελική του έγκριση για τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος. Ο Αργεντινός πορτιέρο είναι διεθνής, ενώ διαθέτει και Ιταλικό διαβατήριο. Παράλληλα είναι αρχηγός της Βασιλείας και οι οπαδοί της έχουν εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία τους να τον δουν να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα τους. 

Ενδιαφέρον και για Σαβιόλα
Για τον στράικερ της Μπενφίκα, Χαβιέ Σαβιόλα ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη που έβαλε στο «παιχνίδι» και την ΚΠΡ.  Παράλληλα όμως τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να μείνει στους «αετούς της Λισαβόνας», καθώς είναι ευχαριστημένος εκεί. 
Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μαρκάνο
Πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο.  Ο ίδιος ο παίκτης  ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Χετάφε και σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Συνεχίζει να ενδιαφέρει ο Πιζάρο
Ο Νταβίντ Πιζάρο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την δική τους «μάχη» για αν τον κάνουν δικό τους. Γνωρίζουν βέβαια ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσουν (αν τα καταφέρουν τελικά) να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι πρέπει να αποχωρήσει από την Ρόμα, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του, αλλά όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τον προβληματίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Όχι μόνο η δυναμικότητα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η βία στα γήπεδα, η οποία υπάρχει στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.  Βέβαια, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος συνεχίζουν να κάνουν τις δικές τους  προσπάθειες για να πείσουν τον Χιλιανό μέσο και ξέρουν ότι χρειάζεται χρόνος για να τα καταφέρουν, αλλά είναι αποφασισμένοι να «παλέψουν» για να κάνουν μια σπουδαία μεταγραφή. 
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις