ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Euroleague: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης MVP της σεζόν 2010 – 2011

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε ο MVP της Euroleague για τη σεζόν 2010 – 2011, ο δεύτερος Έλληνας που το καταφέρνει μετά το Θοδωρή Παπαλουκά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε ακόμη στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον Batiste, το Σχορτσανίτη, τον San Emeterio της Caja Laboral και τον Navarro της Barcelona.
 Στο γκαλά της Euroleague, ο άσος των «πρασίνων» πήρε ακόμη το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και έγινε ο πρώτος παίκτης που το κάνει το… νταμπλ στην ιστορία της διοργάνωσης. Οι διακρίσεις για το «τριφύλλι» δε σταμάτησαν εκεί, αφού και ο Mike Batiste συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τον συμπαίκτη του.
Ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού, ήταν μέλος της δεύτερης πεντάδας, την οποία συμπλήρωσαν οι Pargo (Maccabi), Llull (Real), Savanovic (Valencia) και Ksistof Lavrinovic (Siena). Τέλος, καλύτερος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Mirotic της Real Madrid.
Ο Διαμαντίδης, δήλωσε για την ανάδειξή του ως MVP: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Σε αυτά τα βραβεία μετράει η ομαδική δουλειά και αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Κανείς δεν κερδίζει μόνος του. Ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας και θέλουμε κατακτήσουμε το τρόπαιο».

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

παμε για την κουπα!!!!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις