ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Super League: Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ 1-2 (video)

Το 2 στα 2 έκανε ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, καθώς επικράτησε 1-2 του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Vierinha (33΄) και Σαλπιγγίδης (53΄), ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο μείωσε ο Martin στο 62΄. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 6 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ και τρεις από τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι αναμετρώνται στις 21:45 στο ΟΑΚΑ, στους μηδέν έμειναν οι Θεσσαλοί.
Η απουσία του Vladan Ivic, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα, οδήγησε το Μάκη Χάβο να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην επίθεση και τους El Zhar, Vierinha στα άκρα. Η έμπνευση δεν αποδείχθηκε πετυχημένη, καθώς οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ρυθμό και απείλησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μετά το 20΄, όμως, ο Vierinha ήρθε πίσω από τον Αθανασιάδη, με ταυτόχρονη μετατόπιση του Σαλπιγγίδη στα δεξιά. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε αρκετή για να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης. Στο 33΄ ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του Jakupovic στη σέντρα του El Zhar και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, ο Φωτάκης – που αντικατέστησε στο 46΄ τον El Zhar – πάσαρε στο Σαλπιγγίδη και αυτός με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2. Οι παίκτες του Κατσαβάκη ξαναμπήκαν γρήγορα στο ματς, καθώς στο 62΄ ο Martin με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Χαλκιά μειώνοντας σε 1-2. Ο «δικέφαλος» πέρασε δύσκολες στιγμές στη μισή ώρα αγώνα που απέμενε, ωστόσο κατάφερε να μη παραβιαστεί ξανά η εστία του και πήρε του τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Σκόρερ: 62΄ Martin / 33΄ Vierinha, 53΄ Σαλπιγγίδης
Συνθέσεις
Ολ. Βόλου: Jakupovic, Selezj, Ζαραδούκας, Sankare, Tomas (64΄ Nemeth), Acosta (60΄ Ρόκας), Alvarez, Breska, Monje, Σολάκης, Martin
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Lino, Cirillo, Contreras, Vitolo, P. Garcia, El Zhar (46΄ Φωτάκης), Vierinha (79΄ Μαλεζάς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (68΄ Muslimovic)
Τα γκολ από το Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ 1-2 (video)




Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις