ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 (video)

O ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 2010-2011 και
«ψαλίδισε» από την πρεμιέρα τη διαφορά των τριών βαθμών που χώριζαν τις δύο ομάδες. Αθανασίαδης και El Zhar οι σκόρερ για τους νικητές, ενώ για τους «πράσινους» μείωσε σε 2-1 ο Cisse στο 78΄.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν αιφνιδιάστηκε, ισορρόπησε γρήγορα και ήταν αυτός που με τον Cisse είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Οι παίκτες του Χάβου ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 30΄ και απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Cirillo, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τζορβας, ενώ στο 32΄ οι αντίπαλοι αμυντικοί πρόλαβαν τον Αθανασιάδη που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, στην τελευταία άξια λόγου στιγμή πριν την ανάπαυλα.
Με την έναρξη του β΄ μέρους, το «τριφύλλι» λίγο έλειψε να προηγηθεί από το πουθενά, όταν ο Νίνης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά. Στο 56΄, όμως, ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με αριστερό βολέ έκανε το 1-0. Ο «δικέφαλος» ήταν καλύτερος, κρατούσε με σχετική ευκολία τους κινδύνους μακριά από τα καρέ του και στο 74΄ πέτυχε και άλλο τέρμα. Ο El Zhar βγήκε μόνος του απέναντι στον Τζόρβα και δε λάθεψε, «γράφοντας» το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Cisse έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, καθώς μείωσε σε 2-1 μετά από σέντρα του Βύντρα. Στο 86΄ ο Muslimovic απώλεσε μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι, ακολούθησε ακόμη μία από τον Cirillo, ενώ ο Βόσνιος ήταν ξανά άστοχος στις καθυστερήσεις αλλά η ομάδα τους δεν το «πλήρωσε» παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Σκόρερ: 56΄ Αθανασιάδης, 74΄El Zhar / 78΄ Cisse
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto (70΄ Sznaucner), Lino, Contreras, Cirillo, Vitolo, Garcia, Ivic, Vierinha, Σαλπιγγίδης (65΄ El Zhar), Αθανασιάδης (83΄ Muslimovic)
Παναθηναϊκός Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Sarriegi, Κατσουράνης, Simao (65΄ Καραγκούνης), Gilberto, Μαρίνος (55΄ Govou), Νίνης (75΄ Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Cisse
Tα video με τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
Το 1-0 από τον Αθανασιάδη

Το 2-0 από τον Εl Zhar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις