ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Super League: Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 2-1 (video)

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμη μία αποκαρδιωτική εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Leto στο 33΄, αλλά η ομάδα του Κατσαβάκη έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με σκόρερ το Σολάκη στο 52΄ και τον Martin – ο οποίος βρισκόταν σε ελεγχόμενη θέση – στο 64΄, ενώ είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τους πρώτους βαθμούς του στα πλέι-οφ, ο Παναθηναϊκός έμεινε στους τέσσερις, δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις από την ΑΕΚ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά. Είχαν, μάλιστα, δύο δοκάρια, σε κεφαλιά του Martin στο 22΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Breska στο 29΄. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 33΄, όταν ο Leto έκλεψε την μπάλα από τον Breska μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Jakupovic.
Επτά λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, ο Σολάκης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 64΄, οι Θεσσαλοί έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Breska εκτέλεσε το φάουλ και ο Martin που βρισκόταν σε θέση οφσάιτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, επίσης με κεφαλιά. H αντίδραση των «πρασίνων» δεν ήρθε ποτέ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 2-1 παρέμεινε.
Σκόρερ 52΄ Σολάκης, 64΄ Martin / 33΄ Leto
Συνθέσεις
Ολ. Βόλου: Jakupovic, Selezj, Ζαραδούκας, Sankare, Tomas,
Μητρόπουλος, Alvarez, Breska (90΄ Ψυχογιός), Monje (81΄ Dolezaj), Σολάκης (75΄ Acosta), Martin
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Kante, Sarriegi, Boumsong, Simao, Νίνης (69΄ Govou), Cleyton (46΄ Καραγκούνης), L. Garcia (70΄ Πετρόπουλος), Leto, Cisse
Τα γκολ από το Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 2-1 (video)




Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις