ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

To καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας!

Η δεύτερη Κυριακή του Μαϊου είναι μία γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Όλες και όλοι τρέχουμε πανικόβλητοι να βρούμε το τέλεια δώρο για τη
μητέρα μας. Μήπως όμως τελικά εκείνη έχει ανάγκη από τα απολύτως απαραίτητα;

       1. Πρωϊνό στο κρεβάτι: η τέλεια μέρα για μια μητέρα είναι η μέρα που δε θα χρειαστεί να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να της φτιάχνατε το απόλυτο πρωϊνό και να της το προσφέρατε στο κρεβάτι;

       2. Πολλές μαμάδες είναι πραγματικά ερωτευμένες με τον κήπο ή το μπαλκόνι τους. Κι επειδή είναι ο μήνας που η φύση είναι στα πάνω της, μια καλή ιδέα είναι να πάρετε στη μαμά λουλούδια και φυτά που θα ευδοκιμήσουν στον κήπο. 

       3. Πλύντε, σκουπίστε, μαγειρέψτε. Μία ολόκληρη μέρα αναλάβετε όλες τις δουλειές του σπιτιού: Φτιάξτε το αγαπημένο της φαγητό, νοικιάστε την αγαπημένη της ταινία, κάντε όλες τις δουλειές που έχει αφήσει να εκκρεμούν, από το να πληρώσετε το λογαριασμό της ΔΕΗ μέχρι να πλύνετε τα πιάτα, κανονίστε της έναν καφέ με τις φίλες της. 

       4. Οργανώστε το τέλειο πικ νικ, εκείνο που η μητέρα σας προσπαθεί τόσο καιρό να οργανώσει αλλά δε βρίσκει τον χρόνο. Μη την αφήσετε να κάνει τίποτα και απλά διασκεδάστε την. Να πως μια μητέρα θα έχει το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις