ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Γιάννης Παυλίδης... ασταμάτητος!!!! (video)

Πάλι Πρώτος ο Παυλίδης!!!
Μηχανοκίνητος αθλητισμός-Scramble Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Δεύτερος αγώνας της χρονιάς έλαβε χώρα στη Φλώρινα, στα Λιγνιτωρυχεία του Αγίου Προδρόμου όπου 9 Γρεβενιώτες αναβάτες έλαβαν μέρος. Οι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού ομίλου Γρεβενών πέτυχαν νίκες σε 2 από τις 4 κατηγορίες του αγώνα.
Αναλυτικότερα:
Παυλίδης Βαγγέλης... το νέο "αίμα"
Κατηγορία S1
Ο Παυλίδης Ευάγγελος πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σεζόν δείχνοντας πως είναι φορμαρισμένος και παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις φαίνεται δυνατός.
7η θέση για τον Αχιλλέα Τασούλα, μετά από 3 πτώσεις δεν μπόρεσε για κάτι καλύτερο. Στην 13η θέση είχαμε τον νεαρό Γιάννη Μπιζιούρη.
Κατηγορία S2
Βάθρο για τα Γρεβενά και 2η θέση για το Ζέρβα Βάϊο που φάνηκε υπολογίσιμος αντίπαλος. Οδηγούσε τον αγώνα ώσπου η κούραση δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το ρυθμό του πρωτοπόρου της κατηγορίας.
Κατηγορία S3
Με 2 Βετεράνους, τον Σάκη Μησιόπουλο και τον Παναγιώτη Γιώτα να συμμετέχουν στην κατηγορία S3 κατάφεραν και στάθηκαν στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα καθώς η ζέστη και η πολύ σκόνη τον έκανε ακόμη πιο δύσκολο γύρο με το γύρο. Κέρδισαν τη 7η και 8η θέση αντίστοιχα.
Κατηγορία S champion.


Άλλο ένα βάθρο για τον νεαρό Γιάννη Παυλίδη. Δεν απειλήθηκε και με αγώνα τακτικής πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ιστορικό του. 4η θέση για τον Χρήστο Παπαθεοδώρου τον οποίο ακολούθησε ο Νίκος Ζέρβας στην 5η θέση.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro που φιλοξενεί η πόλη μας στις 21&22 Μαΐου.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις