ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Α1 Μπάσκετ: Τίτλος ή παράταση στην αγωνία;

Τελικός Nο 4 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό απόψε στο ΟΑΚΑ (22:00, ΝΕΤ) με δυο ενδεχόμενα ως πιθανά αποτελέσματα: Στέψη του «τριφυλλιού»; ή παράταση της αγωνίας;
Για τους «πράσινους» η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο «ματς μπολ», αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για
να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους μπροστά στο κοινό τους. Το πρώτο το έχασαν την περασμένη Τετάρτη στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός ξύπνησε την έσχατη στιγμή και έτσι παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος.
Με οδηγό αυτό το ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ελπίζοντας από την πλευρά τους να κάνουν το «μπρέικ» και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρα, που έχασαν στον πρώτο μόλις τελικό της σειρά.
Σε σχέση με τα τρία πρώτα ντέρμπι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει το πλεονέκτημα να υπολογίζει και στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.
Στο απέναντι στρατόπεδο, πλην της δεδομένης απουσίας του Νεστέροβιτς, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις