ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία ΚΡΟΝΟΣ

42 σωματεία, 1500 αθλητές και 360 αγώνες!!!
Έγραψε ιστορία το φετινό 6ο κατά σειρά Πανελ-λήνιο Τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία ΚΡΟΝΟΣ. Μια διοργάνωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συμμε-τείχαν χωρίς οικονομική επιβάρυνση 42 τμήματα (εκ των οποίων τα 30 εκτός νομού), αγωνίστηκαν περίπου 1500 αθλητές δίνοντας 360 αγώνες συνολικά των 25΄, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. χωρίς
βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Τους αγώνες διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς, 10 διαιτητές του ΣΔΠ Καστοριάς, κάνοντας πρωταγωνιστές τα παιδιά και όχι τις… αποφάσεις της σφυρίχτρας τους!
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Παναγιώτης Μπαμπούλης, ο οργανωτικός υπεύθυνος του τουρνουά, Γιώργος Μήτσιου, και οι προπονητές της ακαδημίας, Γιώργος Στριμπώνης και Νίκος Στυλιανού, έφεραν επιτυχώς εις πέρας το 6ο πανελλήνιο τουρνουά «Κρόνος», που διεξήχθη στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Νικολάου στην Καστοριά, το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου.


H ακαδημία Κρόνος Καστοριάς είναι μέλος των "PAOK Football Prints", και η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη της διεύθυνσης τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΕΠΣ Καστοριάς και του συνδέσμου διαιτητών Ν. Καστοριάς, και ήταν υπό την αιγίδα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ) και του δήμου Καστοριάς.


Ο Παναγιώτης Μπαμπούλης "ψυχή" της διοργάνωσης
«Η συνάντηση των μικρών παιδιών, κατηγορίας Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μίνι, που έγινε πλέον θεσμός, έρχεται να αποδείξει την αναγκαιότητα για συναγωνισμό με ευγενή άμιλλα, χωρίς φανατισμό και σκοπιμότητες», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Μπαμπούλης αναφερόμενος στην επιτυχημένη διοργάνωση και συμπλήρωσε: «Το μήνυμα των αγώνων είναι η φιλία μεταξύ των παιδιών, των προπονητών, και όλων των φίλων του αθλητισμού, απαιτώ-ντας να το αντιμετωπίζουν ως ένα πολιτιστικό γεγονός. Ελπίζουμε και η φετινή διοργάνωση να άφησε ικανο-ποιημένους όλους του συμμετέχοντες. Εμείς νοιώθουμε ότι συμβάλλαμε μέσω της εμπειρίας που αποκτήσαμε από τις προηγούμενες πολυπληθείς διοργανώσεις, με ένα ακόμη λιθαράκι στην οικοδόμηση ενός νέου αθλητικού πολιτισμού που τόσο έχουμε ανάγκη»,κατέληξε.


"Εκπλήσομαι με αυτό που βλέπω"
Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που είδε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.


"Είναι πραγματικά κάτι πρωτοφανές από πλευράς συμμετοχής αλλά και κόσμου στη διοργάνωση του Τουρνουά της Ακαδημίας ΚΡΟΝΟΣ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ομολογουμένως εξαιρετική διοργάνωση, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε τόσους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν, ενώ παράλληλα από τη συμμε-τοχή σωματείων άλλων νομών προβάλεται τουριστικά και η περιοχή της Καστοριάς", δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς.


Στο χώρο του αθλητικού κέντρου λειτούργησε οργανωμένο κυλικείο για την εξυπηρέτηση των αναγκών όλων των συμμετεχόντων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι : βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας, πολιτευτής Μαρία Αντωνίου, Αντιδήμαρχος Καστοριάς Χρή-στος Παρχαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πετκανάς, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Τομτσίδου ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Καστοριάς Κώστας Καραταγλίδης, ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣ Σωτήρης Μακρής, ο ταμίας της ΕΠΣ Καστοριάς Ιάκωβος Κοσκοσίδης, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο Αντιπε-ριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος


Οι ακαδημίες που έδωσαν το παρόν ήταν:
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΡΟΝΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ, ΣΚΥΔΡΑ, ΑΚΑΔ ΒΟΪΟΥ, ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟ-ΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,, ΚΟΡΗΣΟΣ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΝΤΑΗΛΑΚΗ, ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΙΤΑΡΙΑ.


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΡΟΝΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1 & 2, ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΑΠΟΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΓΑΛΑΤΙΝΗ 96-97, ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΡΟΝΟΣ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΔΙΟΝΥ-ΣΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ, ΚΟΡΗΣΟΣ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΑΣΤΩΡ, ΝΤΑΗΛΑΚΗ, ΔΙΣΠΗΛΙΟ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις