ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αγγλίδα κατάγγειλε βιασμό απο οδηγό ταξί

Τον βιασμό της απο έναν οδηγό ταξί κατάγγειλε στις αστυνομικές αρχές των Χανιών μια 24χρονη Αγγλίδα.
Συγκεκριμένα η 24χρονη απο την Μ.Βρετανία, πήγε χθες το μεσημέρι στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και κατήγγειλε ότι τις
μεταμεσινύκτιες ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή 9-10/6, μετά απο τη διασκέδαση της σε μπαρ στη Σούδα Χανίων, πήρε ένα ταξί απο παρακείμενη πιάτσα, για να μεταβεί στο Αεροδρόμιο Χανίων.
Όμως σύμφωνα με την ίδια ο οδηγός του ταξί την οδήγησε σε οικία σε άγνωστη τοποθεσία στην περιοχή Ακρωτηρίου Χανίων και προέβη με τη βία σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.
Στη συνέχεια την επιβίβασε στο ταξί και την επέστρεψε στο σημείο από όπου την παρέλαβε.
Σύμφωνα με δηλώσεις στο Flashnews.gr του προέδρου του συλλόγου ιδιοκτητών ταξί Χανίων κ.Ηλία Καραπατάκη "εμείς καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά, αλλά δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε απο την στιγμή που δεν έχει διευκρινιστεί αν όντως η συγκεκριμένη κυρία μπήκε σε ταξί. Και όταν λέμε ταξί, εννοούμε ταξί με "καπέλο" και ταξίμετρο.
Στο παρελθόν είχαν γίνει και αλλες τέτοιες καταγγελίες που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αλλά αποδείχθηκε πως υπήρχε δόλος για να εισπραχτεί η ασφάλεια απο τις αλλοδαπές, καθώς το ποσό είναι πολύ σημαντικό".
Προανάκριση διενεργείται απο την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις