ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γυναίκα αράχνη με πλοκάμια στην Εύβοια!

Μία καυτή 30άρα είναι το κλειδί μιας υπόθεσης εκβιασμού σε περιοχή της Νότιας Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με έναν αλλοδαπό υπήκοο Καμερούν είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση...
εκβιασμού.
Πιο συγκεκριμένα για λόγους που εξετάζει η ασφάλεια Χαλκίδας, πλησίασαν έναν επιχειρηματία. Στην αρχή προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τα κατάφεραν. Περνούσαν οι μέρες και αφού οι δράστες έμαθαν τα πάντα για αυτόν, τότε έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Άρχισαν σιγά-σιγά να εκβιάζουν το θύμα τους, αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά. Ο εφιάλτης του θύματος θα συνέχιζε αν δεν πήγαινε στην αστυνομία για να το καταγγείλει. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και κατάφεραν να πιάσουν τους δράστες. Οι αστυνομικοί στην Εύβοια για άλλη μια φορά λειτούργησαν και έβαλαν την εμπειρία τους καταφέρνοντας να βάλουν χειροπέδες στους δράστες. Την προσέγγιση αλλά και την οργάνωση της επιχείρησης που στήθηκε, σίγουρα θα την ζήλευαν και στο. Το θύμα αφού έδωσε 10000 προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αμέσως οι αστυνομικοί έδρασαν και οι δράστες χωρίς να το καταλάβουν, βρέθηκαν με τις χειροπέδες στα χέρια.
Η έρευνα δεν σταμάτησε στην Εύβοια αλλά συνεχίστηκε και στην Αθήνα. Σε συνεργασία με αστυνομικούς της πρωτεύουσας, κατάφεραν να πιάσουν και έναν αλλοδαπό που ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι της 30χρονης. Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο κύκλωμα αυτό.
evianews
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις