ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ήθελαν να σκοτώσουν τον Κούγια!!!

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει πολλές αποκαλύψεις για τα «βρόμικα» κυκλώματα είναι ο Αλέξης Κούγιας, τον οποίο, όπως αποκάλυψε, κάποιοι ήθελαν να σκοτώσουν!
Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα και αναφέρθηκε στον αστυνομικό διευθυντή της Αχαΐας, Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με τη μυστική ασφάλεια του γνωστού ποινικολόγου κατά τη διάρκεια της δίκης του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, λέγοντας ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.


«Πράγματι είναι αυτός ο άνθρωπος και ένιωσα τεράστια έκπληξη όταν και εγώ τους διαλόγους. Μέσα από τους διαλόγους μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά πράγματα. Τώρα πλέον μπορούν να εξηγηθούν πολλά και καταλαβαίνει κανείς ξεκάθαρα για ποιο λόγο γίνονταν και τα επεισόδια στην Πάτρα πριν από λίγο καιρό. Τώρα αποκαλύπτεται το μέγεθος της υπόθεσης αυτής. Θα καταθέσω μηνύσεις και θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη με αυτούς τους τύπους».


Τι δεν έκανε η χώρα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;
«Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε πολλά, αλλά ακόμα λιγότερα
έκαναν οι παράγοντες και οι εκάστοτε πρόεδροι της ΕΠΟ. Ήταν υποχείρια των επιχειρηματιών και των ανθρώπων του υποκόσμου. Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω... Τον Γκαγκάτση που έπαιζε μπάλα σε γηπεδάκια 5x5 με τον Τσακογιάννη και τον Ψυχομάνη; Πώς να ενεργήσουν από τη στιγμή που ήταν και χειραγωγημένοι αλλά και μπλοκαρισμένοι από συγκεκριμένα συμφέροντα; Οι περισσότεροι από την Πολιτεία ήταν άσχετοι με το αντικείμενο και χειραγωγημένοι από μεγάλους επιχειρηματίες που είχαν στην κατοχή τους ομάδες και κανόνιζαν τα πάντα. Όμως, στο τέλος οι καλοί νικάνε».


Ποια πρόσωπα που βρίσκονται στην αθλητική Δικαιοσύνη δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους;
«Οι αθλητικοί δικαστές, οι οποίοι από τότε που ο Θανάσης Κανελόπουλος ανακάλυψε ότι πρέπει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, τους επέλεγε αυτός. Δύο από αυτούς που τους επέλεγε ο εισαγγελέας και είναι και αδερφικοί φίλοι της οικογενείας, ο Ζάμπρας και ο Ζυγογιάννης, με καταδίκασαν πριν από ένα μήνα γιατί δυσφύμησα το ποδόσφαιρο δημοσιοποιώντας τις κασέτες του Μπέου και γιατί έδωσα συνέντευξη και είπα ότι ο Τσακογιάννης και ο Μπέος έστηναν όλους τους αγώνες. Δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον Μπέο και τον Τσακογιάννη για να δώσουν εξηγήσεις και εμένα με τιμώρησαν από το ποδόσφαιρο για όσα είπα. Με τιμώρησαν με τέσσερις μήνες έκπτωση και 80.000 ευρώ πρόστιμο. Έχει πληρώσει από το 1996 μέχρι σήμερα, για όλες τις ανακοινώσεις κατά των στημένων διαιτητών και τα έγγραφα που κατέθεσα για τα στημένα ματς, 350.000 ευρώ πρόστιμο».
roufianos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις