ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εξιχνιάστηκαν δύο διπλές δολοφονίες

Δύο διπλές δολοφονίες που σχετίζονται μεταξύ τους, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για τη δολοφονία ενός

 30χρονου ειδικού φρουρού και του 25χρονου Αλβανού φίλου του, που είχε γίνει τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου 2011 στην οδό Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα και την προχθεσινή δολοφονία δύο Αλβανών 31 και 26 ετών, σε ταβέρνα στην οδό Σοφοκλέους 182, επίσης στην Καλλιθέα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη της προχθεσινής διπλής δολοφονίας στην ταβέρνα. Πρόκειται για έναν Αλβανό 31 ετών, ο οποίος καταζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για άλλη διπλή δολοφονία που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2001.
Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του ειδικού φρουρού, μάρκας «Μερσεντές», τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον ειδικό φρουρό που οδηγούσε και τον φίλο του, που καθόταν στο πίσω κάθισμα.
Δράστης εκείνης της αιματηρής επίθεσης ήταν ο ένας από τα θύματα της διπλής δολοφονίας στην ταβέρνα και συγκεκριμένα ο 31χρονος.
Ο Αλβανός που ήταν μαζί με τον ειδικό φρουρό στην πρώτη υπόθεση, έψαχνε από τότε τον ομοεθνή του για να τον εκδικηθεί για τους φίλους του και προχθές έκλεισαν ραντεβού στην ταβέρνα δήθεν για να συζητήσουν.
Εκεί όμως ο 31χρονος συλληφθείς, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τους άλλους δύο, πολλές φορές, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει.
Η διαμάχη, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο ειδικός φρουρός, μαζί με την ομάδα του συλληφθέντα, ξυλοκοπούσαν άγρια άλλους Αλβανούς της αντίπαλης ομάδας, για λόγους που αφορούν σε ύποπτες δοσοληψίες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις