ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

“Θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού... ο Ολυμπιακός Βόλου”

Ως ομάδα... δορυφόρο των Πειραιωτών χαρακτήρισε τους Θεσσαλούς ισπανικό μέσο, με αφορμή την επικοινωνία που είχε ο Εδουάρδο Μαθία με την Βαλένθια Β’, ώστε να γίνει μία διερεύνηση σχετικά με την περίπτωση του προπονητή της,
Βιθέντε Μιρ, για λογαριασμό, όμως της ομάδας του Βόλου.
ύμφωνα με δημοσίευμα του “superdeporte.es”, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών φέρεται να μεσολάβησε προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του προπονητή της δεύτερης ομάδας των “νυχτερίδων”, περίπτωση που προξένησε εντύπωση στους ανθρώπους του ισπανικού ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως “... ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς”.
Αναλυτικά, η ιστοσελίδα “superdeporte.es” αναφέρει:
“Εν αναμονή της υπογραφής σε νέο ανανεωμένο συμβόλαιό, όλα δείχνουν ότι ο Βιθέντε Μιρ θα είναι ο προπονητής της Βαλένθια Β’ και την επόμενη σεζόν, στη Segunda Division. Θα παραμείνει μάλιστα, ενώ απέρριψε μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση να αναλάβει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν λίγες μέρες, για να αναλάβει την ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη Σούπερ Λίγκα.


Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς. Για το λόγο αυτόν, η προσφορά ήρθε στον εκπρόσωπο του Μιρ από αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, πρωταθλητή Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα ήταν ο Έντου Μαθία, πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια και τώρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την πρόταση.


Η ελληνική προσφορά ήταν τετραπλάσια από όσα βγάζει στη Βαλένθια. Επιπροσθέτως, ο Βόλος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος για να μπει στο Champions League, μέσω πλέι οφ, όπου συμμετέχουν από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο. Ωστόσο, ο Μιρ προτίμησε να συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στις ρεζέρβες και τη Βαλένθια και να συνεχίσει την επιτυχία της πρόσφατης ανόδου στη Segunda Division”.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις