ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο νέος έρωτας της Τζο Τόγκου με νεαρό!

Η Τζο Τόγκου δηλώνει ερωτευμένη με έναν άντρα μικρότερό της, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του. Τί είναι αυτό που έχει ξεσηκώσει τη Τζο Τόγκου;

«Ναι είμαι ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά ευφυής, πολύ όμορφος, μικρότερος από εμένα, που με έχει ξεσηκώσει» δήλωσε η Τζο Τόγκου, πρωταγωνίστρια του Real Housewives of Athens.
Η Τζο Τόγκου σύνεχισε με το παράπονό της, «δυστυχώς, δεν μπορούμε προς το παρόν να είμαστε κανονικά μαζί γιατί δεν είναι εδώ, αλλά μιλάμε έξι ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο»
Ο άγνωστος νεαρός και η Τζο Τόγκου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από δυόμιση χρόνια, «αλλά τότε είχαμε το μυαλό μας αλλού». Ξανασυναντήθηκαν και προέκυψε έρωτας.
«Με γοητεύει ότι μπορώ να τον θαυμάζω για το μυαλό του και αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι ξέρει να με διεκδικεί», δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας Τζο Τόγκου.
Αν ο πρώην της σύζυγος έχει ενοχληθεί που είναι με έναν άντρα μικρότερό της απάντησε: «Δεν το ξέρει ακόμα γιατί δεν έχουμε κυκλοφορήσει μαζί έξω. Θα μάθει ότι είμαι ερωτευμένη από την συνέντευξη».
Όσο για το αν η Τζο Τόγκου θα πειραχτεί αν δει τον πρώην της με κάποια άλλη είπε: «Όχι, καθόλου. Απλά μου έκανε εντύπωση που έπειτα από δεκατρία χρόνια γάμου μπόρεσε να μπει κατευθείαν σε άλλη σχέση. Εμένα μου πήρε τρία χρόνια για να πω ότι θα μπω σε καινούργια σχέση. Προτιμούσα να είμαι μόνη μου».
Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις