ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σωφρονιστικός υπάλληλος στη φυλακή για διακίνηση κόκας

Πριν τους φύλαγε, τώρα τον... φυλάνε!
Ένδεκα μήνες μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψή του έξω από τις δικαστικές φυλακές της Κω, ένας 32χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Δωδεκανήσου σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω είχαν πληροφορίες για την δράση του και, μετά από παρακολούθηση, τον συνέλαβαν στις 3 Ιουλίου 2010, την στιγμή που έβγαινε από το σωφρονιστικό κατάστημα και έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Στις τσέπες του βρήκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους ενός γραμμαρίου, αλλά στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν άλλες δύο ισοβαρείς συσκευασίες και μια μεγαλύτερη με ινδική κάνναβη βάρους 115,1 γραμμαρίων!
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, όπου βρέθηκαν σε μια ντουλάπα του σαλονιού άλλες τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,9 γραμμαρίων, 0,9 γραμμαρίων, 0,8 γραμμαρίων και 0,7 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση και στο γκαράζ ακόμη τρεις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 41,9 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας μάρκας Libra. Τέλος, σε ένα τροχόσπιτο στον κήπο βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 492,6 γραμμαρίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις