ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΧΩΡΙΣΕ, λένε, την Αλεξάνδρα για μια ξανθιά!!!

Oριστικό τέλος στη σχέση τους έβαλαν Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, δύο περίπου μήνες μετά την επανασύνδεσή τους.
 Κι ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για επικείμενο γάμο, μία ξανθιά αιθέρια ύπαρξη φαίνεται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου. Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», η ίδια επεσήμανε πως γνωρίζει τον τραγουδιστή, αρνήθηκε όμως ότι είναι η αιτία του χωρισμού του.
Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έκαναν προσπάθεια επανασύνδεσης από τα μέσα του Απρίλη, όμως, το δέσιμο που είχε κάποτε το ζευγάρι δεν κατάφερε να «ζωντανέψει» ξανά. Τι κι αν δημοσιεύματα μιλούσαν για πολιτικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι; Άνθρακας ο θησαυρός...
Στο μεταξύ, φήμες θέλουν μια τραγουδίστρια, την Αθηνά Ιωάννου, να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Πάριου - Παλαιολόγου και η αιτία για τον οριστικό χωρισμό τους. Ο τροβαδούρος του έρωτα και η «εκρηκτική» ξανθιά συναντιούνταν συχνά - πυκνά, ακόμα και όταν ο Γιάννης Πάριος ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό!
«Εγώ με τον κ. Πάριο είχα μόνο επαγγελματική και φιλική συζήτηση και ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν πρέπει να εκθέτουμε έναν άνθρωπο αξιόλογο στον χώρο μας», είπε στην πρωινή εκπομπή του Star η Αθηνά Ιωάννου.
Λέγοντας ότι διατηρεί δεσμό με πολύ γνωστό επιχειρηματία, η Αθηνά συνέχισε: «ο Γιάννης Πάριος ήρθε να δει την έναρξή μου και μιλήσαμε για μελλοντική συνεργασία, τίποτα παραπάνω. Εκτός από συζήτηση και συμβουλές δεν είπαμε τίποτε άλλο».
Σχολιάζοντας το τέλος Πάριου - Παλαιολόγου, η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε πως δεύτερη ευκαιρία δεν πρέπει να υπάρχει ποτέ. «Για να χωρίζεις υπάρχει θέμα και αυτό το θέμα δύσκολα θα ανατραπεί μετά», ανέφερε η παρουσιάστρια και, αναφορικά με την ύπαρξη ή μη τρίτου προσώπου, είπε: «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Αφού χωρίσεις, μπορείς να κάνεις ό,τι θες».
www.psema.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις