ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Άφησε τη τελευταία της πνοή, στο γαμήλιο ταξίδι της!!!


Η άτυχη 22χρονη νεόνυμφος, Crystal Rodriguez, δηλώθηκε επισήμως νεκρή σχεδόν αμέσως μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, ύστερα από ατύχημα που είχε μαζί με τον άντρα της κατά τη διάρκεια δραστηριότητας para sailing.
Και ο σύζυγός της έφερε σοβαρά εσωτερικά τραύματα, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και τώρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε την σύντροφο του.
Εκτός του ήταν μία νεαρή κοπέλα, η τραγικότητα του περιστατικού έγκειται στο ότι η μέρα που πέθανε ήταν και η τελευταία μέρα του δεκαήμερου γαμήλιου ταξιδιού της. Το ζευγάρι και συγκεκριμένα η κοπέλα θέλησε τη τελευταία αυτή μέρα να δοκιμάσει para-sailing. Κάτι που το περιβάλλον της χαρακτήρισε και ως αναμενόμενο μιας και την περιγράφει σαν μία αρκετά περιπετειώδη κοπέλα, με συνεχή ενασχόληση με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.
Ένας φίλος τους ζευγαριού περιγράφει τη στιγμή που το σχοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο σπάει στέλνοντας το ζευγάρι κατευθείαν στην επιφάνεια της θάλασσας από ύψος 200 μέτρων. Το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων της παραλίας Lucayan, στις Μπαχάμες. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος που διέλυσαν ένα σπιτικό πριν καλά καλά στεριώσει.
Τώρα συγγενείς και φίλοι έχουν επιστρατευτεί ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 50000 δολαρίων για να μπορέσει να επιστρέψει η σωρός της σπίτι, μιας και το ζευγάρι δεν είχε ασφάλεια.


newsbeast

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις