ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Διεθνής κακοποιός στην Κρυσταλλοπηγή, χασισοκαλλιεργητές στα Γρεβενά!!!

Ένας αλλοδαπός κακοποιός με διεθνή δράση συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή, ενώ στα Γρεβενά συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καλλιέργεια χασισόδεντρων.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν, προχτές βράδυ στα Γρεβενά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, δύο...
ημεδαποί για καλλιέργεια κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες κατελήφθησαν σε δασική έκταση του νομού Γρεβενών να καλλιεργούν δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 11 έως 51 εκατοστών του μέτρου, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε επτά γλάστρες.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, των δύο ημεδαπών βρέθηκαν ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ και ένα στιλέτο.
Τα δενδρύλλια κάνναβης και τα παραπάνω είδη όπλων κατασχέθηκαν. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Εξάλλου, δέκα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη ένας αλλοδαπός 42 ετών, διότι εκκρεμούσε σε βάρος Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, για κακούργημα, παρασκευή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, βάρους τουλάχιστον 19,9 κιλών, στην Ιταλική επικράτεια.
Ο διεθνής κακοποιός πήγε να περάσει κανονικά …σαν κύριος τα σύνορα, αλλά έπεσε στα δίχτυα των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρυσταλλοπηγής, διαπίστωσαν ότι ήταν καταχωρημένος στη λίστα ανεπιθύμητων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.
Πηγή Χ.Β.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις