ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Χωρίζουν Στρος Κάν-Σενκλέρ;

"Κουρασμένη, μπερδεμένη, πληγωμένη". Με αυτά τα λόγια, το περιβάλλον της Αν Σενκλέρ, φέρεται να περιγράφει την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η επί 20ετία σύζυγος, του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
Πριν από λίγες ημέρες, η Σενκλέρ έφυγε από το "χρυσό κλουβί" του Μανχάταν, όπου ο Στρος Καν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, για να συναντηθεί με τον οικογενειακό δικηγόρο στο Παρίσι. Στη γαλλική πρωτεύουσα εντόπισαν τη Σενκλέρ κουτσομπολίστικα περιοδικά.
Το "Voici" κάνει λόγο για μία γυναίκα "βαθύτατα πληγωμένη", ενώ το "Closer" εκτιμά ότι "γρήγορα θα καταρρεύσει", δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πλέον παρελθόν η εικόνα της θαρραλέας συζύγου, η οποία στέκεται στο πλευρό του άνδρα της, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού.
Παράλληλα, η Σενκλέρ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μάρτυρες υπεράσπισης του Στρος Καν, καθώς την επομένη της σύλληψής του δήλωσε ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα του καταμαρτυρούν. Δεν δίστασε να θέσει στην υπηρεσία του συζύγου της και την τεράστια περιουσία της, για να μπορέσει να βγει από τη φυλακή ο σύζυγός της. Με τα δικά της χρήματα πληρώνονται και οι δύο διάσημοι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν.
Πόσο θα αντέξει, όμως, στην πίεση αυτής της υπόθεσης; "Οι Γάλλοι την βλέπουν σαν μία σύγχρονη ηρωίδα", έγραψε η "Figaro". Σύμφωνα με την εφημερίδα η Αν Σενκλέρ "Θα καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να τον σώσει και στη συνέχεια θα φύγει"!
star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις