ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τα κατάφεραν έκλεισαν τον ιστότοπο της CIA, οι χάκερς 'Lulzsec'

Προσπαθήσατε να συνδεθείτε στον ιστότοπο της CIA σήμερα? Μάλλον όχι. Λίγο λεπτά πριν δεν θα μπορούσατε, πάντως. Είναι κλειστός εδώ και ώρες.
Η ομάδα χάκερς Lulzsec που ταράζει τα νερά τελευταία για τις
πολυπληθείς και αδύνατο να αντιμετωπισθούν επιθέσεις της που έκλεισαν πολλά συστήματα και ιστοτόπους, δημοσιοποιεί τις επιθέσεις της στο Twitter. Πρόσφατα παρενόχλησαν την Sony, και εταιρείες βίντεο παιχνιδιών όπως τις World of Warcraft and EVE Online ακόμη και την αμερικάνικη βουλή. Η ομάδα λαμβάνει ακόμη και παραγγελίες για στόχους.
Ποιοι είναι οι χάκερς? Ποιος είναι ασφαλής? Ποιος είναι επόμενος? Κανείς δεν γνωρίζει.
Το να κλείνει ένα δίκτυο πληγώνει κάθε είδους λειτουργία, από την γενική μέχρι το εμπόριο και άλλα, και για οτιδήποτε άλλο η CIA χρησιμοποιεί τον ιστότοπο της.
Όπως και να έχει, η ομάδα επιδεικνύει στοκ διαδικτυακό κόσμο πόσο ευαίσθητος είναι ο τομέας της ασφάλειας. Με κάποιο διεστραμμένο τρόπο η Lulzec κάνει κάτι καλό κάνοντας κάτι κακό, τα δίκτυα πρέπει να γίνονται ισχυρότερα τώρα.
Σε ένα από τα τελευταία μηνύματα στο Twitter η ομάδα καλεί: « H ασφάλεια Lulz όπου η διασκέδαση πληρώνετε πάντα από εσάς, είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Κατεδαφίζοντας τις υποδομές σας από το 2011.»
http://www.dailytech.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις