ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η Αττική Οδός στα GPS της Mio


Η Mio Technology ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, οι συσκευές που υποστηρίζουν πληροφορίες κίνησης θα εμφανίζονται και οι πληροφορίες σχετικά με την Αττική Οδό, προσφέροντας έτσι πληρέστερη ενημέρωση στο καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των
συσκευών Mio Moov S305, S505, S555, και Mio Spirit 475 και 575, έχουν πλέον στις πληροφορίες κίνησης που είχαν μέχρι τώρα και την κίνηση στην Αττική Οδό. Οι πληροφορίες της κίνησης παρέχονται από την εταιρία TraffiNav.
Οι κάτοχοι που έχουν ήδη ενεργοποιήσει τις συσκευές τους δε θα καταλάβουν καμία διαφορά, απλά θα αρχίσουν να παίρνουν και αυτές τις πληροφορίες. Αυτοί που έχουν μια από αυτές τις συσκευές, αλλά δεν έχουν ενεργοποιήσει τις πληροφορίες κίνησης, μπορούν να το κάνουν εντελώς δωρεάν εφ’ όρου ζωής κατεβάζοντας ένα patch στη διεύθυνση www.mio.com/greek-tmc. Προς το παρόν, η υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης TMC της Mio είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα, ενώ σύντομα αναμένεται η προσθήκη δεδομένων και για άλλες 14 πόλεις της Ελλάδας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις