ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ η Madonna ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ...



(Νάταν τα νιάτα δυό φορές)!!! 
Μετά τις αλλεπάλληλες ροκ και ανατρεπτικές εμφανίσεις, μετά από τα… λαχούρια και τα εκκεντρικά σκουλαρίκια, η Madonna είπε επιτέλους να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη με την ηλικία της. 53 ετών σήμερα και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο βιολογικών και δύο υιοθετημένων, η βασίλισσα της ποπ το πήρε επιτέλους απόφαση ότι πρέπει να εμφανίζεται πιο απλά και από άποψη ντυσίματος και από άποψη μακιγιάζ. Αυτό είναι το σχόλιο των διεθνών μέσων που την «συνέλαβαν» στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Η μόνη διαφορετική νότα ήταν το...
τσιμπιδάκι δεκαετίας ´80 στα μαλλιά...
Η Madonna έφθασε από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας μαζί της τον 6χρονο σήμερα David, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό έκανε και πάλι την εμφάνισή του δίπλα στην διάσημη ντίβα της μουσικής. Είναι το αγοράκι που η Madonna υιοθέτησε πριν από μερικά από το Malawi, το οποίο όπως φαίνεται, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη οικειότητα με τον τηλεοπτικό και φωτογραφικό φακό. Αλλωστε, η συμβίωση με μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς δεν μπορεί παρά να επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Στις φωτογραφίες διακρίνεται η Madonna σχεδόν άβαφη. Με ελάχιστο make-up και μόνον λίγο lip gloss, η τραγουδίστρια χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στον χώρο του αεροδρομίου της Βρετανικής πρωτεύουσας και όλοι πρόσεξαν ότι αυτή η εμφάνισή της ήταν ό,τι πιο «φυσικό» έχουν δει ποτέ. Ηταν μια φυσιολογική 50άρα δηλαδή, με κάποιες ρυτίδες, καταπονημένη ύστερα από μια πτήση 7 ωρών και με φλατ παπούτσια, αφού τα 20ποντα δεν είναι και ό,τι πιο κατάλληλο για την ηλικία της. Εκτός από τις «μπαλαρίνες», φορούσε μαύρο παντελόνι και ασορτί μπλουζάκι και μπουφάν.
Βέβαια και σε επαγγελματικό επίπεδο, η Madonna δεν μένει άπρακτη, καθώς οι πληροφορίες την θέλουν να ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά. Και αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με την Madonna έτσι όπως τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο αλλά και άλλες φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.



Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις