ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1 (video)

Ο ΟΦΗ πήρε από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής σαφές προβάδισμα για την άνοδό του στη Super League, επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη, όντας τυπικά φιλοξενούμενος. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 28΄ ο Kalajdzic από το σημείο του πέναλτι. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες λόγω των αποβολών του Ψωμά στο 27΄ και του Bulut στο 82΄.
Η αγωνιστική απραξία ήταν εμφανής στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στα ξεκίνημα του αγώνα, αν και οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, κυρίως χάρη στον

Καμπάνταη, ο οποίος δημιουργούσε συνεχώς πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 27΄ – και ταυτόχρονα την αποβολή του Ψωμά με δεύτερη κίτρινη κάρτα – το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Kalajdzic.

Διαφορετική η εικόνα του β΄ μέρους, με το Λεβαδειακό να κυριαρχεί απόλυτα, αν και είχε το αριθμητικό μειονέκτημα. Οι Βοιωτοί δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, αλλά πότε το δοκάρι – στο 51΄ σε σουτ του Popovic – και πότε ο εκπληκτικός Βεζυρίδης τους σταματούσαν. Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στο 82΄ όταν αποβλήθηκε ο Bulut, o οποίος πρωτοστάτησε σε αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, και ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Μαχαίρας, Ταραλίδης (30′ Λισγάρας), Begonia (73′ Ζουρούδης), Βασιλείου (46′ Napoleoni), Dibala, Popovic
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Bulut, Veron, Kalajdzic, Ρόβας (75′ Rusev), Παπουλής (90′ Ζαχαράκης), Ζορμπάς (75′ Κατσικογιάννης), Καμπάνταης.

Το γκολ του Kalajdzic στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1 (video)

Η βαθμολογία
1. ΟΦΗ 7
2. Δόξα Δράμας 4
3. Λεβαδειακός 2
4. Διαγόρας 0

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις