ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΣΑ: Ντροπή και αίσχος αν τιμωρηθούμε!

Την ίδια στιγμή που η Αναγέννηση εχει αποδείξει με κάθε επισημότητα, με έγγραφα απο το ΙΚΑ και την Εφορία ότι η εικόνα της είναι άψογη στις δημόσιες υπηρεσίες και ουδένα δολο είχε στην έκδοση της ασφαλιστικής ενημερότητας τον Ιανουάριο, παρατηρείται απο τα αρμόδια όργανα μια έλλειψη βούλησης όχι μόνο να αθωώσουν την ομάδα της Καρδίτσας, αλλά και να τιμωρήσουν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ περιπτώσεις ανομίας και παραβίασης του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ!!!
Την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος απο τα σκάνδαλα για τα στημένα παιχνίδια, την ίδια στιγμή που όλη σχεδόν η Β' Εθνική πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πήραν μέρος σ' αυτό το αλισβερίσι με διαλόγους και άλλα απιστευτα που έχουν βγει απο επισημη έρευνα της δικαιοσύνης στο φώς της δημοσιότητας, αυτή που κινδυνεύει να υποβιβαστεί είναι η Αναγέννηση που δεν έχει το ονομά της ακουστεί ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Εν αναμονή της αποφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ το διοικητικο συμβούλιο της Καρδιτσιώτικης ομάδας συνεδριάζει και περιμένει τις αποφάσεις. Απαντες οι διοικούντες αλλά και οι φίλαθλοι της Καρδίτσας βράζουν απο οργή για την καθυστέρηση που υπάρχει αλλά και τις πληροφορίες που ακούγονται ότι θα τιμωρηθεί η ομάδα.
Εξαλλος είναι ο κόσμος με την ΕΙΜ που πριν δύο εβδομάδες πηρε αποφαση ν' ανακληθούν τα δελτία της Αναγέννησης με τον χαρακτηρισμό "δόλια έκδοση". Αποδείχθηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι η οφειλή στο ΙΚΑ εκείνο το διάστημα ήταν 200 ευρώ! Την ίδια στιγμή ολη η Β' Εθνική χρωστάει εκατομμύρια στο ΙΚΑ και στην Εφορία. Ενώ η Αναγέννηση τιμωρήθηκε με ανάκληση αλλες αποφάσεις ακόμη δεν έχουν βγει!!! Ο Κουρίδης παραιτήθηκε, η ΕΠΟ δεν μπορεί να δώσει μια κατεύθυνση και μόλις ολοκληρώνεται η μία κωμωδία ξεκινάει η άλλη!!!
Χαρακτηριστικά ήταν αυτά που ακούστηκαν πριν απο λίγο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας απο ανθρώπους του ΔΣ της Θεσσαλικής ομάδας "Αλλοι παίζουν με πλαστές εγγυητικές, άλλοι έχουν οφειλές εκατομμυρίων στο ΙΚΑ, άλλοι έχουν πάρει μέρος σ' ολους αυτούς τους απιστευτους διαλόγους, άλλοι εχουν λογαριασμούς εκατομμυρίων μεταξύ τους οπως απεφάνθη το ΣΔΟΕ και θα τιμωρηθούμε εμείς για 200 ευρώ;"


ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Στην Αναγέννηση είναι αποφασισμένοι να κινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλα τα μέσα. Θα είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αν τιμωρηθεί μια ομάδα που δεν έχει δώσει δικαίωμα πουθενά που είναι πεντακάθαρη γιατί αποτελεί τον εύκολο στόχο για τους ανευθυνουπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Την στιγμή που άλλοι αθωώθηκαν χωρίς να καταθέσουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες πως είναι δυνατόν να εγκαλείται η Αναγέννηση ότι έκανε δόλια έκδοση δελτίων ενώ εχει πληρώσει 300.000 ευρώ στο ΙΚΑ τα δύο τελευταία χρόνια; Οι "κιτρινόμαυροι" σε περίπτωση που η αποφαση είναι αρνητική θα κινηθούν με μηνύσεις προς όλα τα αρμόδια όργανα. Τόσο προς την ΕΠΟ, όσο και προς όλους όσοι βάλουν την ομάδα με συκοφαντικό τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες. Υπαρχει αποφασιστικότητα ακόμη και για προσφυγή στο CAS ενώ οι φίλαθλοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.


"ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ"
Εξαλλος ήταν και ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Σωτήρης Αντωνίου με ολη αυτή την κατάσταση που επικρατεί και επανήλθε με δηλώσεις του στη mikriliga.com: "Ειμαστε αγανακτισμένοι μ αυτά που βλέπουμε. Πιστεύουμε ότι έστω και τώρα θα δικαιωθούμε και θα τελειώνει αυτή η περιπέτεια. Η ομάδα μας ειναι απο τις πιο συνεπείς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επειδή είμαστε ήρεμοι, δεν προκαλούμε και σεβόμαστε τους κανόνες του πολιτισμού και της ευγένειας αποτελούμε τον εύκολο στόχο!!! Δεν έχουμε δώσει δικαιωμα πουθενά και πιθανότατα κάποιοι νομίζουν οτι "δεν υπαρχουμε"!!! Ε, λοιπον να το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως δεν θα ησυχάσουν απο την Αναγέννηση. Η ευγένεια εχει και τα όριά της. Να μην εκλαμβάνεται η διάθεσή μας για χαμηλούς τόνους ως αδυναμία. Θα κάνουμε το πάν για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα κινηθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις...
Στην Αναγέννηση επικρατεί αναβρασμός και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η αθλητική δικαιοσύνη άλλες υποθέσεις. Αθωώθηκε η Ηλιούπολη με απλη ανακληση δελτίων ενώ δεν παρουσίασε ούτε ασφαλιστική ούτε φορολογική ενημερότητα! Δεν βγήκε η αποφαση για τη Βέροια και την Παναχαική εδώ και τρείς εβδομάδες! Τα Τρίκαλα έπαιζαν με πλαστή εγγυητική σ' ολο το πρωτάθλημα και στην εκδίκαση της υποθεσης δεν περιλαμβάνονταν το άρθρο 26, υπάρχουν ομάδες που εμπλέκονται οι παράγοντές τους με ολο το σκάνδαλο με τα στημένα που βγήκε στην επιφάνεια και δεν κινείται φίλο. Τι θα γίνει δηλαδή; Θα τιμωρήσουν την Αναγέννηση και θα κάνουν κάθαρση;"


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Η Αναγέννηση επισημα θ' απευθυνθεί και στους πολιτικούς της Καρδίτσας που μέχρι στιγμής σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους αλλων πολεων απουσιάζουν! Δεν γνωρίζουν ότι η Αναγέννηση αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του νομού που εκλέγονται για 107 χρόνια; Σήμερα κιόλας οι διοικούντες θ' απευθυνθούν προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Καρδίτσας για να πάρουν θέση ξεκάθαρη σ' αυτό το σκάνδαλο που επιχειρείται. Αν τιμωρηθεί τελικά η Αναγέννηση το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θα ησυχάσουν απο την Καρδίτσα. Ηδη ετοιμάζονται κινητοποιήσεις και απο τους συνδέσμους φίλων της Θεσσαλικής ομάδας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ
Το είδα εδώ
mikriliga
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: