ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Ανανέωση στον Βιεϊρίνια»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στους δημοσιογράφους στην Ολλανδία ο Παντελής Κωνσταντινίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα καυτά θέματα του ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βιτόλο, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον Φεβρουάριο, στο τι μέλλει γενέσθαι με τον Βιεϊρίνια, αλλά και τους Σαλπιγγίδη, Τσιρίλο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Παντελή Κωνσταντινίδη:
Ποια θα είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού τμήματος τη νέα σεζόν;
«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες διότι εκεί είναι το μέλλον και όποια ομάδα δεν το καταφέρει θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Από εκεί και πέρα θέλουμε μία πιο νέα ομάδα, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, σε ένα τομέα όπου πάντα το αποτέλεσμα μετράει».


Πιο είναι το επίπεδο συνεργασίας σας με τον Ζήση Βρύζα;
«Οι ρόλοι μέσα στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα και αυτό θα γίνει κυρίως στις συζητήσεις του προέδρου και του Ζήση. Αυτή την συνεργασία με τον Βρύζα πάντως, εγώ την επιζητώ εδώ και τρεις μήνες. Ήμουν από τους πρώτους που έκανα επαφές. Από τον Απρίλιο έχουμε κάνει τις επαφές με τον Ζήση (Αυτό προς απάντηση όλων όσων πίστεψαν ότι ο ΠΑΟΚ με τον Βρύζα μίλησε τον Ιούνιο)».
Για το θέμα του Βιτόλο ο Κωνσταντινίδης τόνισε: «Μετά από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Βιτόλο μου είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι. Κανείς δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Μου είπε ότι όταν παίρνει μία απόφαση δύσκολα την αλλάζει. Του απάντησα ότι θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Είναι μία πραγματικότητα ότι για την συγκεκριμένη θέση και με βάση την τωρινή πραγματικότητα, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν είναι πολλά».
onsports.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις