ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βίασε έφηβη στον ύπνο του!!!

Για πρόβλημα υγείας μιλάει ο 43χρονος άντρας!!!
Ανήμπορος να ελέγξει τις σεξουαλικές ορμές κατά τη διάρκεια του ύπνου του δηλώνει ένας 43χρονος άντρας από το Pembroke Dock της Αγγλίας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας 16χρονης κοπέλας.
Μάλιστα, ο Stephen Davies όχι μόνο δήλωσε «αθώος» όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη αλλά αποποιήθηκε οποιασδήποτε ευθύνης καθώς έχει προσπαθήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να θεραπευτεί από μια ασθένεια που τον ταλαιπωρεί χρόνια. Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πάσχει από μια ασθένεια κατά την οποία κάνει sex κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς όμως να μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και κυρίως χωρίς να θυμάται τις πράξεις του.
Βέβαια, ανεξάρτητα από τα λεγόμενα του κατηγορούμενου, αυτό που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι στο δικαστήριο ειδικός γιατρός τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε και να ευσταθεί. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ. Chris Idzikowski, ο οποίος είναι ειδικός για τις διαταραχές ύπνου επεσήμανε ότι αποτελεί και αυτό μια μορφή υπνοβασίας προσθέτοντας πως δεν είναι τόσο γνωστή γιατί πολύ σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που μια τέτοια συμπεριφορά ενοχλεί!
Οι πρώην σύντροφοι του άντρα καθώς και η πρώην σύζυγός του δήλωσαν πως δεν ήταν λίγες οι φορές που τις άρπαζε μες στη νύχτα για να κάνουν sex κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες αθώωσης του κατηγορούμενου.
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις