ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ανοίγει νέους λογαριασμούς ο ανακριτής!

Νέα πρόσωπα τίθενται στο...μικροσκόπιο του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη που διενεργεί την κύρια ανάκριση για τη υπόθεση των «στημένων» αγώνων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ανακριτής προσανατολίζεται στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών νέων προσώπων που δεν έχουν κατηγορηθεί -μέχρι στιγμής- στην υπόθεση των «στημένων». Ενέργεια η οποία, όπως σημείωναν δικαστικοί κύκλοι, σηματοδοτεί την ενδεχόμενη διεύρυνση του κατηγορητηρίου στην υπόθεση τόσο σε πρόσωπα όσο και σε αδικήματα.
Όπως είναι γνωστό, έως τώρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος συνολικά 83 προσώπων για τα οποία ήδη το ΣΔΟΕ ελέγχει τα φορολογικά και περιουσιακά τους στοιχεία.
Κατά τις ίδιες πηγές, «στοίχημα» του ανακριτή της υπόθεσης είναι να καταφέρει να «αποκρυπτογραφήσει» τη διαδρομή του «μαύρου χρήματος» που διακινήθηκε από τον παράνομο στοιχηματισμό προκειμένου να «δέσει» την κακουργηματική κατηγορία της «νομιμοποιήσης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες» (σ.σ ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη κατηγορία αυτή έχει απαγγελθεί μόνο σε βάρος του booker Βασίλη Καρακούλια ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
onsports
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις