ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τελικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι Αλβανίδα;

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και αρκετό καιρό στα αλβανικά sites αλλά και στον τύπο η είδηση ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατάγεται από την Αλβανία. Τί απάντησε για όλα αυτά η Ζέτα Θεοδωροπούλου;
«Eliada Ahmeti, η Αλβανίδα σεξοβόμβα που έχει τρελάνει την Ελλάδα» είναι ο τίτλος που επικρατεί στα αλβανικά εξώφυλλα. Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αλβανικό τύπο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι από την Αλβανία.
Μια είδηση που δεν άργησε να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μέσα επικοινωνίας. Βέβαια, δεν υπάρχει κάπου το όνομά της Ζέτας Θεοδωροπούλου, παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες της φιγουράρουν παντού αποδεικνύοντας περίτρανα πως πρόκειται για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου.
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκπληκτη δήλωσε: «Πάλι τα ίδια; Δεν έχουν βαρεθεί συνέχεια να γράφουν τα ίδια πράγματα; Έχω κουραστεί». Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η φήμη ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι Αλβανίδα.
Η οργή της, όμως, ήταν τόσο μεγάλη που η Ζέτα Θεοδωροπούλου, έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Δεν είμαι Αλβανίδα. Είμαι Ελληνίδα και για να σταματήσει αυτή η ιστορία… Ιδού η ταυτότητά μου». Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει σκοπό αν δεν σταματήσει και μετά από αυτή της την αποκάλυψη, η παραφιλολογία όσον αφορά στην καταγωγή της, να κινηθεί νομικά. Η Ζέτα Θεοδωρπούλου, λοιπόν, έχοντας τη σιγουριά της αλήθειας, μίλησε με αποδείξεις.
fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις