ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μενεγάκη - Παντζόπουλος «έφτυσαν» τον Λάτσιο!!!

Απρόσμενη συνάντηση Μενεγάκη - Παντζόπουλου με Λάτσιο. 
Τί ακολούθησε την εμφάνιση Γιάννη Λάτσιου στο Κεφαλάρι και πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη;

Όταν έχεις τα ίδια στέκια κάποια στιγμή θα την πατήσεις και θα πέσεις πάνω στον πρώην. Αυτό έπαθε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνοδευόμενη από το Ματέο Παντζόπουλο, βρέθηκε στον ίδιο χώρο με το Γιάννη Λάτσιο.
H Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο Cash στο Κεφαλάρι αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και ο αδερφός της 41χρονης παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί και το προηγούμενο βράδυ μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Καινούργιου.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα όμως, στο κοσμικό bar restaurant μπήκε ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν και ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος. Αρχικά υπήρξε μια έντονη αμηχανία και όλοι περίμεναν μήπως συμβεί κάτι, αλλά τελικά όλοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αποφάσισαν να συμπεριφερθούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Οι Μενεγάκη-Παντζόπουλος απόλαυσαν το δείπνο τους χωρίς να χαιρετήσουν τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο.
Το ζευγάρι Μενεγάκη-Παντζόπουλος αποχώρησε με διαφορά λίγων δευτερολέπτων με τον Μάκη Παντζόπουλο να παίρνει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και να κάθεται στη θέση του οδηγού. Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, έφυγε λίγο αργότερα από την πίσω πόρτα του μαγαζιού μαζί με τον Αντώνη Κανάκη ώστε να μην γίνει αντιληπτός από το τηλεοπτικό συνεργείο που τον περίμενε έξω από το μαγαζί.
fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις