ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Θηλυκή εταιρία κατά Στρος Καν - Μετά την κόρη, τον καταγγέλλει και μάνα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Στρος Καν! Η Γαλλίδα συγγραφέας που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση θα κληθεί από τις αρχές της Νέας Υόρκης να δώσει κατάθεση.
Ο Σάιρους Βανς, εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού της 32χρονης καμαριέρας από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, συναντήθηκε με τον δικηγόρο της Τριστάν Μπανόν, Νταβίντ Κουμπί και τον ενημέρωσε ότι η Γαλλίδα συγγραφέας, που αποφάσισε να καταγγείλει κι αυτή τον Στρος Καν, θα κληθεί άμεσα να καταθέσει και στις αμερικανικές αρχές!
Αυτό σημαίνει ότι η δικαστική περιπέτεια του 62χρονου Γάλλου πολιτικού, κάθε άλλο παρά οδεύει προς το τέλος της. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μετά την καμαριέρα του Sofitel και την Τριστάν Μπανόν, έρχεται και η μητέρα της τελευταίας να κάνει αποκαλύψεις
για τον Ντομινίκ Στρος Καν!
Η 65χρονη Αν Μανσουρέ κατέθεσε ότι το 2000 είχε και η ίδια «συναινετική αλλά βίαιη ερωτική συνεύρεση» με το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ. Στην 6ωρη κατάθεσή της, στο πλαίσιο της μήνυσης που έχει καταθέσει η κόρη της, η Μανσουρέ αποκάλυψε ότι είχε μια ερωτική συνεύρεση με τον Στρος Καν, που τότε ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, κατηγορώντας τον πως «συμπεριφερόταν σαν αρπακτικό και με την αισχρότητα ενός κοινού στρατιώτη».
Εκτός από τη μητέρα της Τριστάν Μπανόν, στη γαλλική αστυνομία κατέθεσε και ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος και υποψήφιος για το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών, Φρανσουά Ολάντ, που φέρεται να ήξερε για την επίθεση που υποστηρίζει πως δέχτηκε η Μπανόν από τον Στρος Καν το 2003!
Η Αν Μανσουρέ, μητέρα της Τριστάν Μπανόν, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είχε ενημερώσει τον Ολάντ, το 2003 -όταν ήταν πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος- για την επίθεση που δέχθηκε η κόρη της.
Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ολάντ, δηλώνοντας πως η Μανσουρέ τον είχε ενημερώσει ότι υπήρξε "συμβάν" μεταξύ της Μπανόν και του Στρος-Καν, μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, και ότι την είχε συμβουλεύσει να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις