ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η Όλγα Κουκλάκη στη Μύκονο [video]

Η διεθνούς φήμης dj  Όλγα Κουκλάκη από το Παρίσι θα βρεθεί στη Μύκονο. Σε ποιό club θα παίξει η Όλγα Κουκλάκη;
 Δείτε βίντεο με τα τραγούδια της.
Η ηλεκτρονική μουσική της κατακτά την Ευρώπη και η Ολγα Κουκλάκη θα βρεθεί στο Cavo Paradiso της Μυκόνου για μια συναυλία τη Δευτέρα 11/07/2011.
Η μουσική της Όλγας Κουκλάκη κινείται σε ηλεκτρονικά και ποπ μονοπάτια με ροκ αντιμετώπιση στη σύνθεση. Γεμάτη αντιθέσεις με σκοτεινό, εσωστρεφές και ρομαντικό χαρακτήρα. Τα λόγια έχουν ρυθμό και συνεισφέρουν στην ίδια τη μουσική.
Η Όλγα Κουκλάκη αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική με τη διαφορά ότι ήρθε από το Παρίσι. Η Όλγα Κουκλάκη έχει εμφανιστεί μαζί με τους Nouvelle Vague παίζοντας πλήκτρα, έκανε φωνητικά στον Φρεντ Αρβίλ και στους Poni Hoax, συνεργάστηκε με την F Communications, την εταιρεία του βετεράνου της ντανς Λορέν Γκαρνιέ.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι το πρόβλημα της ελληνικής μουσικής είναι η εσωστρέφεια και η ξενομανία. «Από τη μία οι δισκογραφικές εταιρείες αρκούνται στην παραγωγή μουσικής για εσωτερική και μόνο κατανάλωση. Από την άλλη, οτιδήποτε εισαγόμενο θεωρείται σπουδαίο και μοναδικό» σημειώνει η Όλγα Κουκλάκη.
Όπως τονίζει η Όλγα Κουκλάκη, «στη Γαλλία είναι πιο εύκολες οι επαγγελματικές συνεργασίες. Αντιθέτως, εδώ, όλο λένε και λένε, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα. Σόρι, αλλά οι Ελληνες είμαστε λίγο τεμπέληδες».
Δείτε βίντεο από τα τραγούδια της Όλγας Κουκλάκη:

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις