ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τα νέα της Δ' Εθνικής...3ος Όμιλος

Εθνικός Βατερού: 
Πέντε μεταγραφές!
Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο σχεδιασμός του Εθνικού Βατερού, ο οποίος έχει ανανεώσει με τον βασικό κορμό της ομάδας και παράλληλα έχει προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές.
Το συγκρότημα του Γιάννη Γεωργιάδη, έχει αποκτήσει τους Ρέβα, Θεοδωρίδη, Ακριτίδη, Ουνγιαλίδη και Τσαούση, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπεται και συνέχεια.
Οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους δεν σταμaατούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες ανανεώσεις τις επόμενες μέρες.


Πυρσός Γρεβενών: 

Από 6 μεταγραφές και ανανεώσεις
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ,
Εξελίξεις είχαμε στον Πυρσό Γρεβενών, ο οποίος προχώρησε σε έξι (!) μεταγραφές και έξι (!) ανανεώσεις.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τους Σάββα Κυριακίδη (έπαιζε στην Σειρήνα και είναι αμυντικός), Σαράντη Μπαλντούμη (ήταν στη Σειρήνα ως προπονητής και αποκτήθηκε ως παίκτης, παίζοντας στο κέντρο), Ευριπίδη Δούμα (έπαιζε στη Σειρήνα και είναι αμυντικός χαφ), Γιώργο Κουτσομήτρο (έπαιζε στη Γαλατινή και είναι φορ), Δημήτρη Γκέτσιο (έπαιζε στη Σειρήνα και είναι μεσοεπιθετικός), ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Μπόζιαρης από την Σειρήνα.
Από εκεί και πέρα, ανανέωσαν με τον σύλλογο οι Μακρής, Σώλας, Δούμας, Κοτζατίσογλου και Χαραλαμπίδης.
Ωστόσο, η ομάδα δεν σταματάει εδώ και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Τζερεμέ, Αναστασίου, Ιωαννίδη, Παπαμιχαήλ και Τζόρα!
Μετά τις 15 Αυγούστου η προετοιμασία
Μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πυρσού Γρεβενών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαμαρίνα.
Ο αντιπρόεδρος του Πυρσού, Κώστας Μιχαλογιάννης με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Κοτσατίσογλου, βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου πρόκειται να γίνει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και είδα που θα "χτιστεί" η ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Κοτσατίσογλου τόνισε πως: "Είναι ευχαριστημένοι από την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου καθώς και από το κλίμα που επικρατεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης και ότι αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, μετά τον 15 Αύγουστο η ομάδα του Πυρσού θα μεταβεί στη Σαμαρίνα όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".


Λευκάδια: 
Υπέγραψε ο Μωυσιάδης
Δεν σταματούν τα Λευκάδια που ενισχύονται συνεχώς. Η ομάδα, πραγματοποίησε ακόμη μια μεταγραφή και ο λόγος γίνεται για τον Θεόδωρο Μωυσιάδη.
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ελεύθερος και έτσι, υπέγραψε στο συγκρότημα του Τόλη Τερζή.
Παλαιότερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λευκαδίων, είχε φορέσει τη φανέλα της Βέροιας, της Καβάλας και της Λαμίας.


Αστραπή Μεσοποταμίας:
Πήρε Τσιλιγγήρη - Ανανέωσε ο Τσενικλής
Μια μεταγραφή και μια ανανέωση για την Αστραπή Μεσοποταμίας. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος απέκτησε τον Τσιλιγγήρη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Κορδελιού και είναι τερματοφύλακας.
Από εκεί και πέρα, ανανέωσε τη συνεργασία του και ο γκολκίπερ, Τσενικλής.
Στο μεταξύ, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές θα συνεχιστούν.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: 
Στις 03/08 η "πρώτη"
Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η χρονιά για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι νεοφώτιστοι, στις 03/08 θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση και το ραντεβού έχει δοθεί στις 18:30 στο γήπεδο του Βρυσακίου.
Ο προπονητής Σάκης Παγγούρας, θα έχει στη διάθεση του και τον παίκτη που αποκτήθηκε πρόσφατα, τον Θωμά Γολσουζίδη, που αγωνίζεται στα χαφ και στην επίθεση.


Νάουσα: Σαμαράς: 
"Θα δίνουμε τη μάχη του ευ αγωνίζεσθαι"
Οι άνθρωποι της Νάουσας, εξέδωσαν δελτίο Τύπου, ενώ δηλώσεις έκανε και ο νέος πρόεδρος, Θωμάς Σαμαράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το Δ.Σ. του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, ώστε να ορίσει νέο πρόεδρο του συλλόγου, μετά την παραίτηση από την ηγεσία της ομάδας του κ. Φώτη Φανιάδη, για προσωπικούς του λόγους. Νέος πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο κ. Θωμάς Σαμαράς, ενώ ο κ. Φανιάδης θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και από τη θέση του συμβούλου.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον έως τώρα πρόεδρο κ. Φώτη Φανιάδη για την μεγάλη του προσφορά και συνεισφορά στη δημιουργία τούτης της επιτυχημένης ποδοσφαιρικά ομάδας μας και να ευχηθεί στο νέο της πρόεδρο κ. Θωμά Σαμαρά να συνεχίσει την προσπάθεια των προηγούμενων διοικήσεων, ώστε η διοίκηση, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, σε αγαστή συνεργασία με τους πολυπληθείς φιλάθλους της Νάουσας, να φέρουν και πάλι τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, στη θέση που του αξίζει και δεν είναι άλλη από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες".
Στο μεταξύ, ο νέος πρόεδρος Θωμάς Σαμαράς αμέσως μετά την εκλογή του είπε:
"Με τιμά η εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου προς το πρόσωπό μου αν και με λυπεί το γεγονός της παραίτησης του κ. Φανιάδη από την ηγεσία του Δ.Σ., για δικούς του, ανυπέρβλητους, προσωπικούς λόγους. Δική μου υπόσχεση είναι μία: Η ΝΑΟΥΣΑ θα συνεχίσει, με ήθος, εντιμότητα και μαχητικότητα στο γήπεδο και όχι στα παρασκήνια, να δίνει τη μάχη του ευ αγωνίζεσθαι.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι, τόσο εγώ, όσα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ότι οι φίλαθλοι μας θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή τους λοιπόν, καθώς και τη βοήθεια της δημοτικής αρχής της πόλης. Ενωμένοιόλοι μας , σα μια γροθιά, θα δώσουμε και τούτη τη χρονιά τη μάχη της επίτευξης των στόχων που έθεσε το προπονητικό μας τιμ, με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Αργυρίου και τους παίκτες μας".
periferiako
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις