ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μενεγάκη με τάγκα, ρετούς και τα μυαλά στα κάγκελα [φωτο]

Καυτή όσο ποτέ η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην παραλία. Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπικίνι.
Η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος, συνεχίζουν τις
διακοπές τους στα νησιά του Ιονίου.
Μάλιστα, το ζευγάρι Μενεγάκη-Παντζόπουλος έχει ήδη επισκεφθεί τα περισσότερα νησιά του Ιονίου, μιας και φροντίζουν να παραμένουν μόνο ένα βράδυ στο καθένα, προκειμένου να τα δουν όλα.
Πρώτος προορισμός για Μενεγάκη-Παντζόπουλο ήταν η Λευκάδα, ενώ ακολούθησαν οι Παξοί, η Ιθάκη, η Κεφαλονιά, όπου ξετρελάθηκαν με τις υπέροχες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελένη Μενεγάκη διανύει μία από τις πιο fit περιόδους της ζωής της, αφού με κάθε εμφάνισή της στην παραλία μαγνητίζει τα βλέμματα.
Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τις φωτογραφίες της Μενεγάκη χωρίς ρετούς που είδαν το φως της δημοσιότητας και στις οποίες η παρουσιάστρια φαίνεται με έντονη χαλάρωση και κυτταρίτιδα.
Όπως και αν έχει η Ελένη Μενεγάκη φορτίζει τις μπαταρίες της και φροντίζει να ξεκουραστεί, ώστε να οργανώσει την εκπομπή της, στο τέλος του καλοκαιριού, με νέες ιδέες και φρέσκα πρόσωπα για να βρεθεί στην κορυφή της πρωϊνής ζώνης.
Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπικίνι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις