ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Δικαίωση του Ηρακλή στο διαιτητικό δικαστήριο!

Με 2-1 ψήφους στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ηρακλής δικαιώνεται και ανοίγει ξανά ο φάκελος υποβιβασμού! Αμετανόητη η Super League διατάσσει εκκίνηση με 5 αγώνες (!) αφού αναβάλλεται το
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης!
Το πρώτο βήμα για τη δικαίωση του Ηρακλή, έπειτα από την προσφυγή του για το μηδενισμό του και τον υποβιβασμό του στη Football League, έγινε σήμερα.Συγκεκριμένα, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την έκανε δεκτή με ψήφους 2 υπέρ και 1 κατά και στέλνει ξανά την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).
Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».
Αναβολή αλλά... το πρωτάθλημα αρχίζει!
Έτσι, οδεύει προς αναβολή το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες θα υποβιβαστούν σε περίπτωση που δικαιωθεί ο «Γηραιός».Η Super League πάντως, δεν προβληματίζεται καθώς η θέση της για εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι αδιαπραγμάτευτη. Το τοπίο μπορεί να είναι θολό, ο κόσμος να έχει σιχαθεί με όσα βλέπει και τουλάχιστον 3 συμμετοχές ομάδων να παραμένουν άγνωστες, αλλά ουδείς ενοχλείται. Αν χρειαστεί θα γίνει πρεμιέρα ακόμα και με δύο ομάδες...
http://www.gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις