ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Έσωσαν γιο γνωστού επιχειρηματία λίγο πριν αυτοκτονήσει!!!

Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης.
Σώθηκε όμως την τελευταία στιγμή, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πηδήξει από τα βράχια.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια από τις πιο διάσημες οικογένειες της πρωτεύουσας μέχρι να μάθει ότι ο 30χρονος γιος της εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και είναι καλά στην υγεία του.
Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο πατέρας του 30χρονου επέστρεψε από την εργασία του στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, και βρήκε ένα σημείωμα που του είχε αφήσει ο γιος του στο οποίο του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ήθελε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 30χρονος γιος του γνωστού επιχειρηματία είχε ερωτευτεί παράφορα μια κοπέλα εντυπωσιακής ομορφιάς, την οποία είχε γνωρίσει σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.
Ο δεσμός τους κράτησε μερικούς μήνες, στη συνέχεια όμως η εντυπωσιακή καλλονή τού ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χωρισμό τους και γι’ αυτό θελήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, όπως έγραφε χαρακτηριστικά στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του.
Δραματική επιχείρηση
Εντρομος ο επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών, ενημέρωσε την αστυνομία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζητήθηκε από τον εισαγγελέα η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του 30χρονου.
Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε δραματική επιχείρηση αναζήτησης του υποψήφιου αυτόχειρα, βάσει της ψηφιακής σάρωσης, ανάλυσης και των συντεταγμένων εκπομπής του κινητού του.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τα ειδικά μηχανήματα ανά χείρας άρχισαν να ακολουθούν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ανάλογα με το στίγμα που έδινε το σήμα εκπομπής του κινητού τηλεφώνου που είχε μαζί του ο 30χρονος.
Την όλη επιχείρηση υποστήριζαν πληρώματα περιπολικών της Αμεσης Δράσης, ενώ σε ένα από τα αυτοκίνητα της Ασφάλειας επέβαινε και ο πατέρας του 30χρονου. Τελικά, έπειτα από ολονύχτιο θρίλερ, ο νεαρός εντοπίστηκε να κάθεται στα βράχια σε απομακρυσμένο σημείο της παραλιακής, μετά τις τρύπες του Καραμανλή, έτοιμος να ρίξει τη μοιραία βουτιά και να δώσει τέλος στη ζωή του.
Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια του πατέρα του κατάφεραν να τον μεταπείσουν και αφού τον απομάκρυναν από τα βράχια, τον μετέφεραν στο σπίτι του, όπου τον περίμενε ειδικός ψυχολόγος που είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί.
Espressonews 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις