ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί τον Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για να τιμήσει τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ο κ. Παπούλιας θα βρεθεί αυθημερόν στην πόλη, καθώς θα
αφιχθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στην Παναγία των Ξένων και έπειτα θα επιστρέψει.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται στη Σκιάθο για τον Δεκαπενταύγουστο, παρέστη την Κυριακή, στον Εσπερινό και τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην οικονομική συγκυρία και δήλωσε ότι η Ελλάδα θα αντεπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κι ότι οι κόποι των πολιτών δεν θα πάνε χαμένοι.
Στην Πανηγυρική Γιορτή του Δεκαπενταύγουστου που διοργανώνει το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά», στην Καστανιά Ημαθίας, την Κυριακή και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τη Δευτέρα θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις