ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Έξαλλος o Σαμαράς με πρωτοκλασσάτο βουλευτή. Διαγραφή

Έξαλλος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με κορυφαίο βουλευτή του. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τη διαγραφή του;
Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του

Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται αποφασισμένος να μην επιτρέψει στο βουλευτή, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συνεχίσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις από την επίσημη κομματική γραμμή.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έχει φέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα βήμα πριν από τη διαγραφή ήταν η στάση του στο νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια όπου διαφοροποιήθηκε ανοικτά από την κομματική γραμμή που αρχικά ήταν κατά του νομοσχεδίου.
Η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να δηλώσει ότι τάσσεται υπέρ του νομοσχεδίου για την Ανώτατη Παιδεία κάνοντας έκκληση -μέσω της ΝΕΤ- να το υπερψηφίσει ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση της Συγγρού με την κυβέρνηση για τις τελικές ρυθμίσεις, φέρνει το βουλευτή κοντά στην διαγραφήτου.
«Δε δέχομαι τέτοιου είδους μομφές και δε διαβάζω παραπολιτικά σε εφημερίδες». Αυτή ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά για αυτό το θέμα και εξέφρασε την απορία του καθώς, όπως είπε, ενδεχόμενη ενόχληση θα μπορούσε να υπαρξει αν είχε διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή, κάτι το οποίο δεν συνέβη.
«Εγώ συντάσσομαι πάντα με την κομματική γραμμή» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις