ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Απίστευτο! Παντρεύτηκαν γυμνοί! (Photos)

Η Kelly Clinton και ο Lee Wiggets είναι ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια, αλλά οικονομικές δυσκολίες πάντα τους απέτρεπαν από το να παντρευτούν με τον τρόπο που και οι δύο ονειρεύονταν.
Τώρα όμως, χάρη σε… έναν ασυνήθιστο διαγωνισμό του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού BRMB, κατάφεραν να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους… με μια μικρή παραλλαγή!



Οι δυό τους αναδείχθηκαν νικητές του διαγωνισμού «Γυμνού Γάμου» από το 65% των ψηφοφόρων και κέρδισαν έναν γάμο με πληρωμένα όλα τα έξοδα, με την προϋπόθεση ότι θα εμφανίζονταν στην τελετή γυμνοί! Μπορεί να μην ήταν ακριβώς ο γάμος που ονειρεύονταν, αλλά δεν μπορούσαν να αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία να τους ξεφύγει.
Έτσι, στις 15 Μαρτίου η Kelly και ο Lee εμφανίστηκαν στο Honiley Court Hotel στο Warwick, σχεδόν ολόγυμνοι. Η νύφη φορούσε μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, ένα πέπλο και μια τιάρα, ενώ ο γαμπρός χρησιμοποίησε ένα καπέλο για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του.
Το ευτυχές ζεύγος, που συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Lee ήταν πορτιέρης και η Kelly είχε βγει με τους φίλους της, είπε ότι ήταν λιγάκι αγχωμένοι για το γεγονός ότι θα παρουσιάζονταν γυμνοί μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους, αλλά προτείνουν ανεπιφύλακτα αυτή την εμπειρία σε καθέναν που θα ήθελε ένα ξεχωριστό γάμο.




ierosagon
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: