ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Serie A – Super Cup: Milan – Internazionale 2-1 (video)

Με δύο τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο η Milan αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ιταλίας κερδίζοντας τη «μισητή» Internazionale με 2-1. Οι ροσσονέρι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση χάρη σε γκολ των Ibrahimovic και Boateng κατακτώντας τον πρώτο τους φετινό τίτλο.
Οι παίκτες της Internazionale μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και ανταμείφθηκαν για την υπεροχή τους στο 22′. Ο Sneijder με τρομερή εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους «νερατζούρι».
Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες με σημαντικότερη

αυτή του Robihno στο 6′, όταν συνδυάστηκε ωραία με τον Ibrahimovic ωστόσο, το σουτ του επιθετικού της Milan από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.
Πλήρης ανατροπή
Στο δεύτερο μέρος η Milan έδειξε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει, κόντρα στην αντίπαλό της που παρότι είχε το προβάδισμα δεν απειλούσε. Στο 61′, μετά από μπαλιά του Robihno στον Seedorf, ο Ολλανδός στόπαρε ωραία την μπάλα την γύρισε στην μικρή περιοχή προς τον Ibrahimovic, ο οποίος σε κενή εστία την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Allegri έκανε κίνηση… ματ και άλλαξε τον κακό Robihno με τον Pato. Στο 69′, μετά από βαθιά μπαλιά του Abate, ο Pato κατέβασε ωραία τη μπάλα ο Βραζιλιάνος έκανε το διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε στο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης και με εξουδετερωμένο τον Σέζαρ, ο Boateng σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Milan (M. Allegri): Abbiati, Nesta, Zambrotta, Thiago Silva, M. van Bommel, Gattuso, Boateng, Seedorf, Abate, Robinho (62′ Pato), Ibrahimovic.
Internazionale (Gasperini): Júlio César, Zanetti, W. Samuel, Chivu, Ranocchia, Sneijder, Stanković, Motta, Álvarez (63′ Faraoni), Obi, Eto’o.
Απολαύστε τα τρία γκολ της εκπληκτικής αναμέτρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις