ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Τελικός Super Cup Ισπανίας 2011: Real Madrid – Barcelona 2-2 (video)


Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Real Madrid και Barcelona που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στον πρώτο τελικό του Super Cup Ισπανίας 2011 στο Santiago Bernabeu. Η Real προηγήθηκε στο 12΄ με τον Ozil, η Barca πήρε το προβάδισμα με τους Villa (35΄) και Messi (45΄) για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Xabi Alonso στο 53΄ σε ένα «χορταστικό» ματς.
Οι Μαδριλένοι μπήκαν «αφηνιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν από τα πρώτο λεπτό ασφυκτικά τους αντιπάλους τους. Στο 8΄ μπορεί ο Valdes να απομάκρυνε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Benzema, αλλά δεν είχε απάντηση στο πλασέ του Ozil στο 12΄.
Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, χωρίς να ανησυχήσουν, όμως, τον Casillas. Ωστόσο, μία στιγμή «μαγείας» από τον Villa στο 35΄ αποδείχθηκε αρκετή για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στη συνέχεια οι παίκτες του Mourinho είχαν τις ευκαιρίες, οι Blaugrana, όμως, είχαν την ουσία και στο 45΄ ο Messi με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Με την έναρξη του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Xabi Alonso με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε για τη Real. H άμυνα των Καταλανών πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά άντεξε στις επιθέσεις των αντιπάλων τους και μετά το 75΄ το παιχνίδι «άνοιξε» για τα καλά. Παρόλα αυτά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο πλευρές και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 12΄ Ozil, 53΄ X. Alonso / 35΄ Villa, 45΄ Messi
Συνθέσεις
Real Madrid: Casillas, Ramos, Marcelo, Pepe, Carvalho, X. Alonso, Khedira (57΄ Callejon), Ozil, Di Maria (53΄ Coentrao), Ronaldo, Benzema (80΄ Higuain)
Barcelona: Valdes, Alves, Adriano (60΄ Pique), Mascherano, Abidal, Keita, Thiago (57΄ Xavi), Iniesta, Messi, Villa (72΄ Pedro), Sanchez
Γκολ και highlights από το Real Madrid – Barcelona 2-2 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις