ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η φλόγα της Αγάπης στην Κοζάνη

- Τόπος 1ης συγκέντρωσης 18:15 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Πρότυπος Πολιτιστικός Σύλλογος ΖΕΠ) διαδρομή εντός οικισμού ΖΕΠ, κόμβος Αργίλου, ποδηλατόδρομος.
- Τόπος 2ης συγκέντρωσης 19:00 κόμβος Καστοριάς (καφέ Καμίνι), Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ,

Φιλίππου Β΄, πίσω από το παλιό ΚΤΕΛ, Γραφείο, πλατεία Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, πλατεία Συντάγματος, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Τερματισμός και άναμμα βωμού πλατεία Νίκης 19:30.
Θα προηγηθούν όμορφα δρώμενα και θα ακολουθήσει συναυλία karaoke.
Η λαμπαδηδρομία
Η λαμπαδηδρομία για την ανάπτυξη της εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι πια θεσμός και αποτελεί πλέον μαζί με την Αμφικτιονία και το συνέδριο της εθελοντικής Αιμοδοσίας το τρίπτυχο προσπαθειών που στόχο έχουν την ανάδειξη του μεγάλου ζητήματος που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Η φλόγα της Αιμοδοσίας στο πέρασμά της κατάφερε να συμπαρασύρει, να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών μυριάδες συνανθρώπων μας. Δεκάδες σύλλογοι δημιουργήθηκαν και εκατοντάδες άλλοι ενέταξαν στις δράσεις τους την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτό το αποτέλεσμα είναι που ακόμα περισσότερο μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ενός αγώνα που ξεχειλίζει από ανθρωπιά.
Σήμερα σας καλούμε όπως κάθε φορά να τρέξουμε όλο και περισσότεροι πάλι μαζί και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα που είναι γεμάτο αγάπη και προσφορά που θα δημιουργήσει έναν κόσμο καλύτερο πιο όμορφο και πολιτισμένο. Γιατί… η αιμοδοσία είναι πολιτισμός.
gefira_zois98y69

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις