ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 3-2 (3η αγων.)

Παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και επαναπαυόμενη αδικαιολόγητα στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα νίκησε την δυνατή ομάδα της Κιβωτού με σκορ 3-2. Ένα σκορ το οποίο δεν
ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού μια και η γηπεδούχος επαναπαύθηκε στο δεύτερο μέρος και δέχθηκε δύο γκολ το πρώτο στο 80΄λεπτό και το δεύτερο στο 95΄ με πέναλτι. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο προηγήθηκε στο 25΄λεπτό με τον Παντελή ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Συγκεκριμένα από την αριστερή πλευρά ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος αφού πέρασε δύο αντιπάλους του έβγαλε σέντρα στο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής. Η γηπεδούχος ομάδα θα συνεχίσει να πιέζει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα και στο 32΄λεπτό σέντρα ακριβείας από τα δεξιά όπως επιτίθενται οι γηπεδούχοι από τον ΓΚΟΝΤΟΒΑ στο πίσω δοκάρι και από το ύψος της μικρής περιοχής ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιάννης με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.
Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έτσι στο 40΄λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και προαναφέραμε οι γηπεδούχοι θα επαναπαυθούν στο σκορ του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα η ομάδα της Κιβωτού μη έχοντας να χάσει κάτι παραπάνω θα βγει μπροστά και θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Στο 60΄λεπτό ο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι των γηπεδούχων θα πεταχτεί ο ΑΛΕΞΙΟΥ ο οποίος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι στη σωστή θέση και θα αποκρούσει κρατώντας το 3-0. Στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα στο 63΄λεπτό θα έχει καλή ευκαιρία όταν μετά από παράλληλη σέντρα του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. ο ΛΟΥΚΑΣ δεν θα βρει την μπάλα. Στο 80΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή της Ποντινής ο ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Θ. θα σπάσει το τεχνικό οφσάιντ θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-1. Στο 85΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία θα χάσουν οι γηπεδούχοι όταν μετά από σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα θα βρεθεί ως από μηχανής θεός αμυντικός των φιλοξενουμένων και θα απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή. Τέλος στο 95΄λέπτο οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή με τον ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ Θ. ο οποίος θα αναλάβει και την εκτέλεση του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΡΙΓΚΟ και ΧΑΡΙΣΗ (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).
Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας): 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Μακρυγιάννης Α. 3) ΣΑΒΡΑΝΙΔΗΣ Τ. 4) ΚΑΛΩΤΑΣ. 5) ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ι. 6) Γκοντοβάς 7) ΣΑΒΡΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝ. (65΄Παναγιωτίδης) 8) Καραγιάννης Ι. (60΄ Κορδοτός) 9) Καραγιάννης Γ. (85΄Γεωργιάδης Δ.) 10) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π 11) Λούκας Α.
Ευχαριστούμε πολύ τον τερματοφύλακα της Ποντινής και φίλο Γιάννη Αραβόπουλο για το ρεπορτάζ
Φώτης Μπαζάκας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις