ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ! Ζευγάρι αυτοκτόνησε λόγω ανεργίας!!!

«Αφού εκείνη “έφυγε” θα “φύγω”” κι εγώ» ήταν τα τελευταία λόγια ενός 23χρονου που έπεσε από έναν πύργο 46 μέτρων, λίγα λεπτά μετά από την 20χρονη κοπέλα του.
O Steven Parker ακολούθησε την αγαπημένη του Kiran Creevy, που απελπισμένη καθώς ήταν αφού δεν έβρισκε δουλειά, έπεσε από τον 12ο όροφο κτιρίου.
Το ζευγάρι που ζούσε σε μία μεζονέτα κοντά στο σημείο που έβαλαν τέλος στην ζωή τους με τον δραματικό τρόπο, είχαν προβλήματα εξεύρεσης εργασίας, όπως αναφέρεται και στο σημείωμα που άφησαν πριν καλέσουν το 999.
Γείτονες είπαν πως άκουσαν τα τελευταία λόγια του 23χρονου νεαρού, που τα ξεστόμισε ουρλιάζοντας ενώ έπεφτε από το μεγάλο αυτό υψόμετρο…
Η μητέρα της Kiran, είπε πως είχε τηλεφωνηθεί με την κόρη της νωρίς το πρωί της μοιραίας ημέρας. Όπως είπε η κόρη της ήτα πολύ συναισθηματικά εκδηλωτική.
Κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πήγε να την δει από κοντά όπως το κακό είχε ήδη γίνει.
Μάλιστα η θεία της Kiran, αποκάλυψε στην Daily Mirror ότι ο Steven, επρόκειτο να γίνει πατέρας από μία 18χρονη, με την οποία είχε συνάψει σχέσεις ενώ ήταν σε διάσταση με την 20χρονη.
«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έκαναν αυτό το πράγμα. Άφησαν ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους αυτοκτονίας αλλά η μητέρα της Kiran δεν το έχει δει αφού η αστυνομία το χρειάζεται για αποδεικτικό στοιχείο».
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις