ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τα "οπίσθια κάλλη" της Πίπα Μίντλετον!!!

Τα «οπίσθια κάλλη» της Πίπα Μίντλετον συνεχίζουν να προκαλούν φρενίτιδα. Η μικρότερη αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κάθριν θα γίνει ηρωίδα σε ταινία-ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, ενώ όσοι θα ήθελαν να έχουν τα οπίσθιά της δεν έχουν παρά να
αγοράσουν τα ειδικής ραφής τζιν που μόλις κυκλοφόρησαν και υπόσχονται οπίσθια σαν της Πίπα.
Μπορεί η πρόταση για μια ερωτική ταινία με πρωταγωνίστρια την Πίπα Μίντλετον να επιστράφηκε αμέσως στον αποστολέα της, όμως τώρα η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» έγραψε ότι θα γυριστεί δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ διάρκειας πενήντα λεπτών, το οποίο θα περιλαμβάνει πραγματικές σκηνές από εμφανίσεις της Πίπα Μίντλετον, αλλά και σκηνές με ηθοποιούς.
Πάντως, κινηματογραφιστές και κριτικοί διατυπώνουν το ερώτημα «τι έχει κάνει στη ζωή της η Πίπα για να αξίζει να γίνει ταινία;». Η απάντηση ίσως να είναι ότι, εκτός από τα σέξι οπίσθιά της, η αδερφή της δούκισσας Κάθριν κάνει καλά μια σειρά από πράγματα, όπως το πιλάτες και το shopping therapy, για να μην αναφέρουμε την αγάπη της για το σούσι.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε, όμως, πόσο άνετα και χωρίς τρακ χαιρετάει ως βέρα πριγκίπισσα τους πολυάριθμους θαυμαστές της. Αν και δεν είναι εκείνη που παντρεύτηκε πρίγκιπα, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο, έχει καταφέρει να κλέψει τα φώτα από την αδερφή της.
Η εταιρεία παραγωγής του φιλμ αποκάλυψε ότι έχει λάβει εκατοντάδες αιτήματα από σκανδιναβικές χώρες, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ για την παραγωγή μιας βιογραφίας της σέξι κουνιάδας του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μήπως η Πίπα, εκτός από σωματικά προσόντα, διαθέτει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας;
Η απάντηση είναι θετική, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις λίγες ημέρες που κυκλοφορούν τα «τζιν για οπίσθια Πίπα» οι πωλήσεις έχουν εκτοξευτεί. Τα Great Bum Jeans κυκλοφόρησαν από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις