ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μενεγάκη & Ματέο κόντεψαν να πνιγούν!!!

Μενεγάκη και Ματέο είδαν το Χάρο με τα μάτια τους!!!
 Τί συνέβη και η ρομαντική βόλτα μετατράπηκε σε εφιάλτη, με τους δυο τους να κινδυνεύουν να πνιγούν;
Το ζευγάρι Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος ξεκίνησαν για μια θαλάσσια βόλτα με σκοπό να δουν το ηλιοβασίλεμα, αλλά

δεν ήξεραν τι τους επιφύλασε η μοίρα.
Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τις βαρκάδες, αφού το έχει πει πολλές φορές. Το ζευγάρι Μενεγάκη-Παντζόπουλος επιβιβάστηκε στο σκάφος και ανοίχτηκε στο πέλαγος για να δουν τον ήλιο να «βουτάει» στην θάλασσα.
Ξαφνικά, ο καιρός χάλασε και η θάλασσα άρχισε να αγριεύει. Η Ελένη Μενεγάκη πανικοβλήθηκε, αφού δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. Η τρομάρα που πήρε η Μενεγάκη δεν περιγράφεται, καθώς άρχισε να φωνάζει προκειμένου να τους ακούσουν τα παραπλέοντα σκάφη. Ο Ματέο Παντζόπουλοςσαν πιο έμπειρος θαλασσόλυκος, προσπάθησε να την καθησυχάσει και επέστρεψαν γρήγορα στα Άχλα.
Μετά από αυτήν την περιπέτεια, η Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα και πέρασε για πρώτη φορά την πύλη των Studios Pro στο Πικέρμι προκειμένου να συναντηθεί με τους συνεργάτες της. Μαζί της εκεί στην πρώτη σύσκεψη της χρονιάς και ο παραγωγός αλλά και στενοί συνεργάτες της εκπομπής.
Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε με το τζίπ της στις 12 το μεσημέρι και περέμεινε στα γραφεία μέχρι περίπου τις τρείς. Φορούσε ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα και σαγιονάρες είχε τα μαλλιά της πιασμένα και μαύρα μεγάλα γυαλιά. Οι συνεργάτες της ωστόσο είχαν συναντηθεί και μια προηγούμενη φορά και κατέθεσαν τις προτάσεις τους.
Είναι λογικό το κλίμα που επικρατεί όχι μόνο στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη αλλά γενικώς στον Alpha να είναι κακό. Ειδικά μετά την ανακοίνωση για το ποιες εκπομπές κόβονται στον Alpha.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις