ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σύζυγος παρουσιαστή "πλακώθηκε" με την παρουσιάστρια ερωμένη του!

Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η σύζυγος γνωστού παρουσιαστή και η παρουσιάστρια ερωμένη του και, μάλιστα, στο πεζοδρόμιο του καναλιού στο οποίο εργάζεται!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο παντρεμένος παρουσιαστής έχει παράλληλα ερωτική σχέση με νεαρής ηλικίας ξανθιά συνάδελφό του, με την οποία
εργάζονται στο ίδιο κανάλι.
Όπως μαθαίνει το star.gr, υποψιασμένη η σύζυγος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του καναλιού, όπου είδε την ερωμένη να παρκάρει το οικογενειακό τους τζιπ, στην αγορά του οποίου είχε συμβάλλει καθοριστικά!
Ποιος είδε την σύζυγο και δεν την φοβήθηκε... Τι κι αν ήταν σε δημόσια θέα; Το «στόλισμα» της ερωμένης πήγε σύννεφο, καθώς η σύζυγος δεν μπορούσε καν να διανοηθεί από πού και ως που η παρουσιάστρια οδηγεί το αμάξι της οικογένειας.
Πάντως, η νεαρά δεν πτοήθηκε και μπήκε μέσα στο κανάλι. Όσο για την σύζυγο και τον σύζυγο; Κάτι μας λέει πως το βράδυ στο σπίτι θα έπεσε «παντοφλιά» και κρεβατομουρμούρα, αν και ο γάμος αυτός -εδώ που τα λέμε- τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πολλές «φουρτούνες»...
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις