ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τον πέταξαν από το μπαλκόνι γιατί ατίμασε την κόρη τους!

Τον πέταξαν από το μπαλκόνι γιατί ατίμασε την κόρη τους! Πρωταγωνιστές οι συγγενείς μιας κοπέλας και ένας νεαρός, ο οποίος από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα.
Το συμβάν σημειώθηκε στην
περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά. Ο νεαρός είχε πάει στο σπίτι της κοπέλας του προκειμένου να περάσουν μαζί το βράδυ.
Η ίδια τον είχε ενημερώσει ότι οι δικοί της θα έλειπαν και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να περάσει κάποιες στιγμές μαζί. Δυστυχώς όμως, δεν στάθηκαν τυχεροί, αφού ξαφνικά στο σπίτι μπήκαν οι γονείς της κοπέλας μαζί με κάποιους συγγενείς τους, οι οποίοι έπιασαν το ζευγάρι την ώρα του... σεξ!
Οι «εισβολείς» άρχισαν να ουρλιάζουν και να προσπαθούν να πιάσουν τον νεαρό για να τον χτυπήσουν. Ο τελευταίος, το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να φορέσει το εσώρουχό του.
Η μόνη έξοδος διαφυγής που του είχε απομείνει ήταν το μπαλκόνι, αλλά εκεί τον ακινητοποίησε το σόι της αγαπημένης του. Σε έξαλλη κατάσταση, τον πέταξαν από τον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί στα πόδια.
Μέχρι να συνέλθει από την πτώση, οι εξαγριωμένοι συγγενείς είχαν κατέβει στον δρόμο και άρχισαν να τον κυνηγούν! Ευτυχώς, αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις